Muškarci na raspolaganju imaju brojne stilove, boje i ukuse kondoma. Svako može da izabere kondom koji mu savršeno odgovara. Iako je dobro kada tip kod sebe ima kondom, vrsta kondoma koju će izvaditi može da otkrije puno toga o njemu, sem činjenice da želi seks.

Zato smo rešili da ti pomognemo i dekodiramo njegov izbor kondoma, bez pomoći naučnika.

Regularan kondom sa lubrikantom

Ovo je Volvo kondoma: bezbedan, efektivan i pomalo dosadan. U pitanju je dečko koji ne želi da razmišlja o seksualno prenosivim bolestima.

Šta kondom govori o njemu: On je predvidljiv, pouzdan i nekreativan. Možda ovo zvuči strašno, ali dobra stvar je da uvek možeš da se osloniš na njega.

Magnum

Ako tip pred tobom izvuče magnum kondom, a nema „paket“ koji ide uz njega, samo pokušava da te impresionira ili sve one ljude u apoteci kada ga je kupovao.

Šta kondom govori o njemu: Ne plaši se da bude razmetljiv i uvek će gledati da stvari radi u velikom stilu, pa makar znao da mu se neće posrećiti.

Kondom bez lubrikanta

Osim ako mu kondom ne treba da zapali vatru, trebalo bi da učini svima uslugu i pređe na drugu vrstu.

Šta kondom govori o njemu: Ili ima ozbiljne zablude o ženskoj anatomiji, zapravo nema ili. On nema pojma o ženskoj anatomiji i pružanju užitka.

Kondomi koji svetle u mraku

Pokušava da učini seks zabavnim, i to je super.

Šta kondom govori o njemu: Sigurno je u mladosti imao one male zvezdice na plafonu koje svetle u mraku, ili ne vidi baš najbolje bez svetla.

Rebrasti kondomi

Dobro je da znaš da razmišlja i o tvom zadovoljstvu. Samo, pitanje je da li žene žele još tekstura u svom seksualnom životu.

Šta kondom govori o njemu: Želi da ti pruži što bolje seksualno iskustvo, ko zna, možda bi trebalo da porazmisliš o ozbiljnijoj vezi sa ovakvim tipom.

Kondom za kontrolu klimaksa

U slučaju da ne znate, ovi kondomi su napunjeni anestetikom koji „umrtvljuje“ njegov ponos. Prerana ejakulacija je problem za mnoge muškarce i nema nikakve sramote u tome što se trudi da ti stigneš do orgazma pre njega.

Šta kondom govori o njemu: Svestan je svojih problema, ali daje sve od sebe da ti pruži nezaboravan seks. Svakako zaslužuje peticu za trud.

Kondomi sa ukusom

Ovi kondomi možda najviše govore o osobi koja ih koristi. Ako se odlučio za standardne ukuse kao što su jagoda i višnja, on je prilično direktan. Ako izabere bananu, ima sjajan smisao za humor. Čokolada? Definitivno pokušava da te zavede.

Šta kondom govori o njemu: Kada ti je rekao „nadam se da si ostavila mesta za dezert“, nije mislio na pravi slatkiš. Možda ćeš znatno češće morati da čitaš između redova kada komunicirate, jer sa njim ništa nije onako kako izgleda.

24sata