Koliko ćete sreće imati u ovom “baksuznom” danu?

OVAN

Merkur koji vlada vašom astrološkom kućom komunikacije, putovanja i biznisa u Škorpiji vam donosi mogućnost uspostavljanja dobrog odnosa sa onima koji se bave finansijama.Rođeni početkom znaka trude se da osvoje naklonost nekog ko je prilčno nepouzdan ii ne pokazuje koliko je zainteresovan za nastavak saradnje. Tranzit Meseca preko Strelca u drugoj polovini dana, donosi mogućnost rešavanja problema sa nekretninama.

BIK

Povoljni su aspekti planeta kada je u pitanju novac, posao, nove obaveze samo ako ste veoma vredni i odgovorni. Osećate se sposobnim da uđete u nov aranžman ili da započnete nov posao. Jedan Blizanac ili neka Devica mogu vas učiniti uslugu ili vam mogu ponuditi neki nov oblik saradnje o kome nista razmišljali ali ćete ga verovatno prihvatiti. Aspekt između Meseca i Saturna može doneti manju brigu zbog izdataka.

BLIZANCI

Nemojte dozvoliti da vas Rak ili Strelac pokolebaju sa pričom za koju nema osnova a tiče se osobe koja vam je draga ili njene familije. Možete se uzdati u svoju procenu, posebno ako vas interesuje saradnja sa Jarcem ili Strelcem a tranzit Venere i Marsa donosi nove poslovne mogućnosti u domenu umetnosti, sporta i mode. Ako ste se tek započeli neku vrstu saradnje, ne insistirajte na nečemu što poslovnom partneru smeta.

RAK

Naglašena pozicija Meseca, vladaoca vašeg znaka preko Strelca i Saturna može doneti nesigurnost a ipak izvesnu dozu tvrdoglavosti kada su poslovne odluke u pitanju. Potreban vam je savet jednog iskusnog kolege ili neke starije osobe koja često sarađuje sa strancima. Možete očekivati ponudu od nekog ko vam je veoma drag i sa kim ste nekada radili na odgovornom radnom mestu.

LAV

Jedan od boljih dana ako nameravate da započnete saradnju ili razgovor o tome sa jednim Rakom ili Strelcem. Jarac ima praktične savete koje vam mogu biti od velike koristi ako budete imali vremena da se sretnete sa osobom koja često putuje u inostranstvo ima dobre veze sa poslovnim ljudima. Možete dobiti poziv koji će vas učiniti srećnim.

DEVICA

Predstavnici vašeg znaka se postavljaju danas autoritativno u toku prepodnevnih sati zahtevno a da toga nisu svesni. Poslovni partner ili članovi porodice mogu imati utisak da im nešto prebacujete a nije mu jasno šta. U stvari verovatno ne želite ni vi da prihvati kritike koje oni vama upućuju zbog toga što od njih previše zahtevate. Nekome je veoma bitno da sa vama bude u dobrim odnosima sa vama radi nastavka saradnje.

VAGA

Naglašeno je astrološko polje puta i komunikacija i dnosi nove susrete. Ako ste spremni za neke nove poslove i planirate da ih radite zajedno sa dugogodišnjim kolegama ili sa rođacima dobro razmislite da li je to za vas pravo rešenje. Ako imate smisla za neku umetnost, sport ili imate kreativne planove, nemojte oklevati nego što pre započnite posao na tome.

ŠKORPIJA

Spremni ste da u nečemu popustite i da napravite prvi korak ka nečemu što bi moglo da bude za vas na duži rok pravo rešenje. Moguće da se radi o poslu koji bi mogao da donese mogućnost čestih putovanja u inostranstvo ili neku vrstu popularnosti. Ako planirate da uložite novac u neki nov posao, pitajate za savet osobu sa kojom ste nekada već zajedno radili.

STRELAC

Mesec i Saturn u vašem znaku u dobrom aspektu sa Marsom i Venerom donese vam sigurnost u sebe kada su poslovi u pitanju čak iako se radi možda o nekim projektima na kojima nikada niste radili. Potrebna vam je podrška osobe iz doma, nekog veoma bliskog sa kim možete da o svemu iskreno razgovarate. Moguć je savet od jednog Bika.

JARAC

Imate način da rešite probleme samo ne bi trebalo da se previše opterećujete prošlošću. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim koga dugo poznajete a s kim ćete verovatno obaviti razgovor u četiri oka. Dobićete poverljive informacije koje će vam biti od velike koristi u svakom pogledu.

VODOLIJA

Dobri odnosi sa prijateljima i odlazak u veće društvo može doneti mnogo interesantnih susreta. Verujete da ste na pravom putu da uradite ono što se od vas očekuje ali i vi imate svoje zahteve koje ćete postaviti osobi sa kojom ste inače u dobirm odnosima. Kada su poslovi u pitanju insistirate na fer play odnosu.

RIBE

Interesantan dan ako budete umeli da komunicirate sa onima koji su stariji od vas na pravi način. Pomažu vam Sunce i Merkur ali Mesec i Saturn ne pogoduju vašoj sujeti i ambiciji. Imate utisak da su mnogi protiv vas ali vi na to mnogo ne obraćate pažnju ubeđeni ste da možete svakog da nadmudrite. Nemojte se pretereano nervirati zbog nečega što nema veze sa vama lično.

Izvor: conopljanews