Sasvim očekivano za jednog kralja životinja, kad Lav odlepi on riče kao da je u šumi

U horoskopu koji i te kako dobro čita ljudski karakter, navodi se da se pazite ovih Zodijaka,jer su oni tempirane bombe koje, kad se razljute, ruše sve pred sobom.

Nekima treba dosta da se naljute, neki pucaju i zbog najmanjih sitnica, ali svima je jedno zajedničko – kada pobesne, treba da im se sklonite s puta!

Kad odlepe, Ovnovi eksplodiraju istog trena i uopšte se ne obaziru kako će se njihovo ponašanje odraziti na okolinu. Deru se, vrište, urlaju i jadan onaj na koga se namerače, bilo da je taj neko uzrok njihove ljutine ili obična kolateralna šteta. Ono što je najbitnije jeste da ga ta osoba potpuno ignoriše i ne dodaje ulje na vatru, tako će se Ovan najbrže vratiti u normalu. Vrlo brzo se ohlade i onda im bude mnogo žao što su se tako nedolično ponašali pa se izvinjavaju, ali to uopšte ne znači da neće uskoro opet dići sve u vazduh.

Ako se Bik naljuti na vas, prvo će na suptilan način pokušati da vam to stavi do znanja. Postaće dalek i hladan, a ako vidi da ne reagujete, transofirmisaće se u vulkan i svu svoju lavu će proliti po vama. To je vrsta besa koja briše sve pred sobom, jer kad ih uhvati to njihovo, lome i bacaju sve što im se nađe pri ruci, zato bi bilo najbolje da se spašavate dok još možete. Ako već niste takve sreće, u sebi ponavljajte da će proći nekoliko puta i nadajte se da će taj tornado utihnuti.

Kad se Blizanci naljute, najbolje bi bilo da nabavite čepiće za uši ili odvrnete muziku “do daske”, jer iz njihovih usta kreće čitava bujica ne baš lepih reči. Viču, vrište, postaju sarkastični, a znaju i prilično da vređaju. Međutim, zbog svoje dvolične prirode, oni mogu svoju ljutnju da izraze i drugačije – biće hladnokrvni, ali zbog jedne njegove rečenice zažalićete što ste se uopšte rodili. Nikada, ali nikada im ne govorite kako bi trebalo da žive, inače ćete biti svakodnevna žrtva njihovog maltretiranja.

Sasvim očekivano za jednog kralja životinja, kad Lav odlepi on riče kao da je u šumi. To nije običan bes, već čitava oluja i što je glasniji i što se više dere, on se sve bolje oseća. Za njega je simptomatično da mnogo vređa, jer u tom trenutku brine samo kako se on oseća, a ne kakav će efekat njegove reči imati na drugu osobu. Koliko nema problem da oprosti drugoj strani ako ga uvredi, toliko mu ponos ne dozvoljava da se izvini, iako mu je sasvim jasno da se o nekoga ogrešio.

Njoj treba mnogo da bi se naljutila, ali kad se Škorpija nađe u toj fazi, sklanjajte joj se sa puta jer ona prosto prži i kožu i mozak svojim otrovnim jezikom. Postaje sarkastična i brutalna prema osobi koja ju je razbesnela. Ona uopšte nije tip koji će da oprosti i zaboravi, već će svom žestinom pishički maltretirati onog na koga je ljuta. Neće se zaustaviti sve dok ne stvori emocionalnu pustoš i pravu ljudsku olupinu od te osobe.

Stil