Žene vole pažnju, ali ako je neumereno obasipate komplimentima, kupujete cveće i poklone i ponašate se kao kučence, smanjujete sebi šanse

U ŽELjI da osvoje devojku koja im se dopada, mnogi muškarci prave veliku grešku jer se u startu trude da joj udovolje na sve načine. Žene vole pažnju, ali ako je neumereno obasipate komplimentima, kupujete cveće i poklone i ponašate se kao kučence koje trči svaki put kad ona pozove, smanjujete sebi šanse. Na taj način joj dokazujete da ste osvojeni, a studija objavljena u magazinu “Psihološka nauka” pokazuje da su ženama privlačniji oni sa kojima nisu sigurne na čemu su. Objašnjenje je jednostavno: svi ljudi više cene ono što je ređe i nedostižnije.

Čak i ako vam “napadna tehnika” uspe, velika je šansa da će, nastavite li da se ponašate tako, veza biti okončana. Pre ili kasnije, devojka će prestati da vas ceni jer neprestanim trčkaranjem oko nje pokazujete da nemate svoj život i druga interesovanja. Moguća je i druga opcija – da vama dosadi da izigravate potrčka za princezu.

Kao i u svemu, i ovde je najbolja umerenost. Ne idite u drugu krajnost i ne izigravajte hladnog i nedostupnog momka, jer je i to može odbiti zauvek od vas, već pronađete meru i naučite da ponekad kažete NE njenim hirovima.

Novosti