Venera je u Vagi do 5 decembar, a Mars do 3. januara

Naglašen društveni život, zbog potrage za parterom

Lepa, uglađena, ušminkana, mirisna, zanosna, šarmantna, čulna, ali ne i animalna. Manire, odmerenost i kultura su na visokom nivou. Teži se idealu ljepote. Ako ga ne nalazimo u ljubavi i bliskim ljubavnim odnosima (što je u suštini vrlo teško), zamenu tražimo hodočasteći po javnim manifestacijama, tražeći taj apsolut, to savršenstvo estetike, pa biramo lepu književnost, pozorišne predstave, koncerte, umetničke galerije i ostala događanja za koja mislimo da mogu zadovoljiti visoke kriterijume. U svakom slučaju, naglašen je društveni i kulturni život.

Uzbuđenje, adrenalin

Nemojte da dopustite strahovima i nepoverenju da naruše ili unište odnos. Svrha Urana je da vas gurne u avanturu, dovede pred gotov čin i poremetiti neutralnost jezička na vagi. Traže se uzbuđenje i adrenalin. Vodite računa, jer tajne veze mogu biti raskrinkane.

Puno borbe na ljubavnom polju

Uz Veneru u Vagi se nalazi i Mars i tu će biti do 3. januara naredne godine. On sigurno ne donosi mir i blagostanje, već pred vas stavlja razne izazove i prepreke, tako da vas očekuje mnogo borbe na ljubavnom planu.

Za one koji su u stabilnim i zdravim vezama, ovo nije opasno period, ali za sve čiji su odnosi na staklenim nogama može biti doba izazova, svađa, prekida. Za slobodne je ovo vreme kada mogu da sretnu potencijalne partnere.

Napokon ćemo progledati

Merkur će početkom sledeće nedelje biti u konjunkciji sa Saturnom, koji donosi sistematičan, analitičan, konstruktivan, hladan i pragmatičan um. U tih nekoliko dana možemo videti vrlo jasnu sliku (o čemu god da se radi), otkriti tačno što želimo i kako želimo. Bacamo se na ostvarenje dugoročnijih planova i radimo na raznim strategijama, svako prema sopstvenim potrebama.

Takođe, ovo je vreme kada bi trebalo pripaziti na obećanja i strogo ih se držati, najviše u smislu pravovremenosti. Obaviti sve zacrtano na vreme, tako da kroz svakodnevicu možemo ići mirne savesti.

Očekuju vas teški razgovori, ali i pronalazak rešenja.

24sata