Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas na polju ljubavi, zdravlja, posla…

Ovan

Prvi dan vikenda možete u potpunosti da uživate u ljubavi i svemu onom što vam ona nosi. Pred vama je sjajan dan za sve vrste osvajačkih pohoda, a ukoliko ste zauzeti, možete očekivati priliv strasti u vašem odnosu koji će doprineti njegovom kvalitetu, a i tome da se bolje osećate. Danas energiju crpite iz pažnje koju dobijate.

Bik

Vi ćete svoje nastojanje da se povučete od svega delimično uspeti da sprovedete u delo. Pred vama je dan u kojem ćete ipak morati da obavite niz priprema za predstojeću radnu nedelju, pa deo obaveza kod kuće vas nećete zaobići. Potražite pomoć vama bliskih i dragih osoba jer će vam danas zasigurno izaći u susret.

Blizanci

Mnogim pripadnicima ovog znaka smeši se vikend pun poziva i kretanja. S obzirom na to da ste se danas namerili na malo intenzivniji tempo kad je o društvenim zbivanjima reč nije za začuditi se, ukoliko preterate i na kraju dana se usled sve te jurnjave osetite pomalo iscrpljeno. Umor ne leči ništa kao dobar san, a sutra je nedelja, pa uživajte.

Rak

Nova novčana sredstva vam pristižu kad to najmanje očekujete. Ovaj slučajni izvor zarade će vas veoma obradovati. S obzirom na to da ste trenutno u situaciji kad vam je novac izuzetno bitan ovaj nenadani dobitak će vam dobro doći. Ukoliko ste se danas nameračili na trošenje, savetuje vam se da se obuzdate.

Lav

Mesec u znaku Vodolije donosi vam pojačanu želju za ljubavlju, što će vas naterati da priđete osobi koja vam je zapala za oko. Ukoliko ste zauzeti, možete očekivati da od voljene osobe dobijete prave izlive nežnosti. Svi pripadnici znaka danas naprosto zrače šarmom koji će ljudi iz vašeg okruženja itekako primetiti.

Devica

Pomalo ste zamišljeni danas. Moguće je da ćete sebi natovariti poveći broj privatnih obaveza od kojih naprosto nećete moći da se usredsredite na bilo šta drugo. Ipak, kako stvari stoje, za vas je bolje da sve što možete razrešite danas, pa da u narednu nedelju uđete bezbrižni i sa olakšanjem.

Vaga

Vi ćete se danas najverovatnije okrenuti samo druženjima i razonodi. Sve što ima za cilj opuštanje kod vas je favorizovano. Danas ste odlučni da se odmorite od svega i da pustite svakodnevne probleme i brige barem do ponedeljka kada ćete ponovno da se uhvatite u koštac s njima. Sada treba da napunite baterije.

Škorpija

Vaši planovi se danas vrte oko poslovnih mogućnosti koje tek planirate da sprovedete u delo. Imate jasno zacrtane ciljeve od kojih nećete tako lako odustati. Bolje rezultate mogu očekivati oni pripadnici znaka koji se bave nekim vidom umetničkog izražavanja. Za ostale, bez obzira na njihovu želju, sve teče po ustaljenom ritmu.

Strelac

Još jedan dan sa naglaskom na zabavi i ludom provodu je pred vama. Hteli vi to ili ne nećete moći da izbegnete neko veće okupljanje, ali vam zasigurno neće biti žao. Zvezde vam obećavaju odličan provod i dovoljnu količinu zabave, kao i zanimljivih poznanstava, od kojih će neka na vas ostaviti i dublji utisak.

Jarac

Ponovo ste u nekoj zabrinutoj fazi. Vi se naprosto ne možete odvojiti od crnih misli pa makar one i ne bile opravdane. Sama naznaka da nešto može poći po zlu vama je dovoljna da utonete u negativna prognoziranja događaja. S obzirom na to da u životu ne možete naići na čiste situacije, moraćete da se privikavate na poduzimanje rizika u manjoj meri.

Vodolija

Izvrstan dan za sve romantične susrete, bilo da se radi o početku novog odnosa ili o nekom već postojećem. Zračite tako da vam je gotovo pa nemoguće odoleti, što vaš partner danas itekako oseća, a i iskazuje. Uživajte u lepim trenucima u dvoje i potrudite se da mu danas pokažete koliko vam znači.

Ribe

Vi najverovatnije imate još ponešto za odraditi pa ćete se danas više posvetiti poslovima, mada ne bi bilo loše da malo pažnje obratite i na zdravstvenu situaciju. S obzirom na to da ste skloni nezdravoj ishrani, danas biste mogli da osetite poteškoće sa želucem. Pokušajte da ovaj dan posvetite rasterećenju organizma kroz jednodnevnu dijetu.

24sata