Mlad Mesec u Škorpiji 11. novembra pozvao nas je u intimu unutrašnjeg sveta. Da pročistimo srce i um od zamerki, uvreda i tereta koje nepotrebno nosimo sa sobom… U decembru se rešimo svega što je završeno ili se ne može popraviti, te tako osetimo pravi preporod – savetuju astrolozi.

Mesečev horoskop do 13. decembra, Foto: Profimedia

Energija Škorpije može da probudi seksualne apetite, što će posebno osetiti Ovan, Rak i Bik, takođe, može pomoći da napravimo mudre finansijske poteze, u čemu će posebno biti uspešni Vaga i Vodolija. Snažan glas intuicije vodi Škorpiju i Ribe prema novim područjima duhovnosti. Strelac, Blizanci i Lav potražiće utočište u nekoj vrsti izolacije od sveta jer osećaju da moraju da naprave veliko unutrašnje pospremanje. Devica i Jarac podsećaju se na to da je uspeh najbolja osveta.

Pun Mesec u Blizancima, 25. novembra pomaže nam da izrazimo ono što mislimo i ono što nam je na srcu. Više ćemo pričati, čitati, pisati ili ogovarati. Ipak, ne zaboravimo i da slušamo. Devica, Bik i Jarac na vrhuncu su svojih stvaralačkih projekata zahvaljujući precizno izraženim stavovima i velikoj uverljivosti. Ovan, Strelac i Lav moraju paziti da neopreznim izjavama ne naruše dobre odnose s prijateljima i saradnicima. S intimnim partnerima mogu raščistiti dugo odlagane, osetljive teme.

Raku, Ribama i Škorpiji meditacija, razgovor sa samim sobom ili pisanje dnevnika pomoći će da bolje sagledaju ono što ih najviše muči. Blizanci, Vaga i Vodolija imaju zadatak da osveste iza čega i zašto skrivaju svoje pravo “ja”. Mlad Mesec u Strelcu, 11. decembra pokreće novi ciklus ideja, planova i uverenja koja nas snažno motivišu na akciju. Želimo da se izvučemo iz uskih okvira svakodnevice. Odjednom vidimo svet kao uzbudljivo mesto na kojem postoji puno zanimljivosti koje želimo da istražimo.

Ovan, Lav i Strelac žele da razvijaju sebe, istražuju sopstvene perspektive razvoja, dokazuju se. Rak, Škorpija i Ribe usmeriće se na stvaranje sigurnosti. Imaju odlične planove o tome kako da prošire poslove i pritom se dobro zabave.

Blizanci, Vaga i Vodolija vatreno zastupaju svoje ideje, uverenja, pišu blogove, drže predavanja, šire svoje horizonte učenjem i podučavanjem. Bik, Devica i Jarac okreću se duhovnim temama, s ogromnim optimizmom i dubokim unutrašnjim uvidima.

24sata