Kome su to zvezde danas namenile sreću?

OVAN

Iskoristite iskustvo mudrih kolega ili žena iz familije. Danas ćete morati da naporno radite ako želite da budete pohvaljeni od strane jedne Škorpije, Jarca ili Device. Strelac koji vam stalno daje nove ponude i mogućnosti ponovo će vas pozvati. Možete dobiti interesantne vesti u vezi sa novcem.

BIK

S obzirom da je tranzitni Mars, vladalac vašeg polja velikog novca slab u Vagi ali u dobrom aspektu sa ambicioznim Saturnom, vladaocem Jarca i sa Suncem, vladaocem Lava sa njima imate posebnu vrstu odnosa.Trebalo bi da budete mnogo tolerantniji u pogledu nečega o čemu set pričali sa vašim poslovnim partnerom u vezi sa finansijskim pitanjima.

BLIZANCI

Merkur, vladalac vašeg znaka i tranzitni Mesec, vladalac vašeg polja novca i posla u konjukciji sa Jupiterom, planetom velikog bogatstva i uspeha daje vam osečanje za realnost i entuzijazam po pitanju vaše karijere u inostranstvu i vi ćete pokazati svoju sposobnost da dobro procenite gde su vaše šanse za uspeh.

RAK

Dan je srećan za one koji rade u trgovini, malim privatnim preduzećima, medijima ili u sektoru javnosti. Ako želite da napravite kontakte sa Strelcem ili Ribama trebalo bi da iskoristite svoj šarm i sposobnost za ubeđivanje. Imate mnogo ideja kako da unapredite posao. Možete očekivati interesantne vesti od Jarca ili Škorpije.

LAV

Instikt vam govori šta treba da uradite kada, kome treba da se obratite i šta da kažete da biste obezbedili uspeh u pregovorima sa nekim ko se bavi krupnim biznisom. Vaš glavni cilj je da ubedite saradnika da prihvati vašu ponudu u vezi sa novim projektom. Inventivni ste i to vas čini osobom koja ima mogućnost da uspe zahvaljujući samo svojim naporima.

DEVICA

Kasno poslepodne ili uveče može biti pogodno vreme za razgovor sa nekim ko želi da napravi sa vama aranžmane i sa kim ste već imali neke pregovore. Možete dobiti jedinstvenu ponudu, nešto što bi mnogi iz vaše struke želeli da mogu da dožive, tako da bi trebalo da budete mudri i da je ne odbacujete dok ne uzmete sve u obzir.

VAGA

Tranzitni Mesec preko vaše astrološke kuće tajnih neprijatlelja i tajni donosi interesantan razgovor u četiri oka sa Strelcem. Mesec u konjukciji sa Jupiterom može doneti interesantnu poslovnu ponudu u vezi sa zajedničkim ulaganje sa partnerom koji živi u inostranstvu ili mogućnost da izrazite sebe kroz umetnost.

ŠKORPIJA

Ako dođe do poznanstva sa potencijalinm poslovnim partnerom negde na javnom mestu usled tranzitnog Meseca koji je u konjukciji sa Jupiterom, možete biti iznenađeni naročito ako niste skoro imali priliku da razgovarate o velikim projektima bar izvesno vreme. Društvena okupljanja su pravo mesto gde možete sresti one koji vam mogu pomoći u karijeri.

STRELAC

Nešto što bi mnogi smatrali za nerealna očekivanja nakon susreta sa nekim Bikom ili Jarcem vi ćete prepoznati kao mogućnost za nove šanse za posao. Merkur u konjukciji sa Saturnom donosi mnogo ozbiljnosti u ličnim i poslovnim odnosima.

JARAC

Osećate se optimistično dok se tranzitni Mesec približava Jupiteru u vašoj kući duhovnosti, stranaca i ako ste zainteresovani za posao sa nekim sa kim ste napravili kontakt preko socijalnim mređa, imaćete šanse da napredujete. Bićete prijatno iznenađeni odgovorom neke Device na vaš e-mail.

VODOLIJA

Opozicija Neptuna i Meseca može doneti neku vrstu kajanja u vezi sa propuštenim šansama. Nove prilike će se pojaviti i vi ćete biti zadovoljni situaciijom na vašem poslu čak i ako biste morali da se preselite u drugu poslovnu zgradu ili kancelariju. Trebalo bi da imate poverenja u Lava.

RIBE

Nemojte se brinuti oko imidža koji ostavljate u javnosti naročito ako vaš posao podleže javnoj kritici. Aspekt između Jupitera i Plutona čini vas spremnim da verujete da vaša karijera ima perspektivu nezavisno od sadašnjim problema. Možete biti oduševljeni podrškom koju dobijate od nekog Strelca.

Izvor: conopljanews