Zajedničko tuširanje može da zvuči vrlo uzbudljivo imajući u vidu okruženje u kojem se događa, svu tu paru i vlažna tela, ali zavisi kako ko na to gleda. Neko samo traži malo divlje i vlažne zabave, a neko želi dodatno zajedničko vreme sa partnerom dok se oboje spremaju za posao. U svakom slučaju, evo kako muškarci gledaju na tu akciju.

1. Može da bude čupavo

“Prvo – Otkud toliko dlaka i zašto su svuda? Kad pogledaš slivnik posle tuširanja, pomisliš da je neko skroz oćelavio, a opet kad pogledam svoju devojku na njenoj glavi ima sasvim dovoljno kose. Drugo – da li je ok da priznam da koristim njena sredstva za higijenu kad se tuširamo odvojeno? Posle njih mi je kosa skroz mekana, ali nikad ne bih mogao da tek tako odem i sam kupim neki od tih ženskih proizvoda za negu tela.”

2. Kad ti je hladno i kad si mokar ne izgledaš baš seksi

“Ne, hvala, zajedničko tuširanje je bezveze. Ima milion drugih načina na koje možemo da vidimo jedno drugo bez odeće.”

3. Tuširanje traje predugo kad smo oboje u kadi

“Moja devojka uradi više stvari pod tušem nego ja celog dana na poslu. Kad se sam tuširam samo želim da uđem, izađem, i nastavim sa svojim životom. Zajednčiko tuširanje podrazumeva da stojim i da čekam da ona obrije noge, a zatim upotrebi 14 različitih gelova za tuširanje. Ko ima vremena za to?”

4. Zvuči divno u teoriji, ali je praksa noćna mora

“Zvuči skroz kul. Oboje ste goli, plus istovremeno završavate obaveze. Ali na kraju napornog dana te dve stvari ni približno ne izgledaju poželjno. Što se seksa pod tušem tiče, to je logistička noćna mora, a i na kraju si uvek ti taj koji čeka na svoj red za mlaz vode.”

5. Uzbudljivo je i….sladunjavo

“Seks pod tušem baš i nije moj fah, ali je ok što smo oboje goli i možemo da se glupiramo. Ako volite da provodite vreme zajedno, verovatno će vam ta aktivnost biti interesantna i pod tušem. To je još jedna stvar u nizu koju parovi rade kad su jedno s drugim i ni sa kim više.”

6. Sve u svemu zna da bude dosadno

“Veliki plus su njene grudi, naravno. Sa druge strane to je kao i bilo koja druga zajednička aktivnost. Zajedničko tuširanje u početku i nije toliko uspaljujuće, ali nije ni da mi je mrsko jer sam pod tušem sa svojom devojkom. To je kao da obavljate neki rutinski kućni zadatal. Ona čitavoj stvari daje čar, ali nije ništa spaktakularno.”

24sata