Pri ulasku u vezu, kao ni u sposobnosti prepuštanja ili navici “igranja igrica” nismo svi isti, a vaš horoskopski znak otkriva jeste li naivni, brzopleti, rezervisani…

Ovan

Pripadnici ovog znaka puni su života i energije, a iako su temperamentni njih vodi logika. U odnosima vole da budu ti koji imaju kontrolu, pa se doziraju kako bi ih partner poželeo još više. Vole duboko, stabilno i strastveno – no to im se dogodi retko. Inače jesu zaljubljive prirode u tome ih vodi strast, te ne misle ozbiljno – vole da isprobavaju sve novo. Tako su skloni i prevarama u odnosima koje ne doživljavaju ozbiljno.

Bik

Skladno s horoskopskom simbolikom Bika, oni su zaista tvrdoglavi i uporni. Teško se zaljubljuju, no prvenstveno jer imaju strogo određene kriterijume onog što žele, a same može da ih iznenadi i da im se svidi neko ko nije njihov tip. Kalkulišu oko ulaska u vezu, no ne ostavljaju utisak toga jer su strastveni. Ako se zaljube, zaista su odani i to isto očekuju od partnera. Žele stabilnu i lepu vezu, a ne dramu i emocionalne zavrzlame.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka u svemu žele zabavu i zanimljivost, pa tako i u ljubavi. Oni se zaista bezbrižno zaljubljuju i bez problema isključuju sve moguće prepreke, pa i oprez. Svojom nonšalantnošću i prepuštanjem ohrabruju partnera da napravi to isto, pa se lako flert kroz par dana pretvori u ozbiljnu vezu. Mogu duboko da vole više puta u životu, no uvek različite tipove osoba i na drugačiji način sve dok ne nađu nekoga uz koga se zaista smire.

Rak

Pripadniku ovog znaka ne treba puno da se zaljubi – fizička privlačnost i zanimljiva osobnost, a oni će sami da izidealizišu ostatak. Ipak, to ne znači da su budale u ljubavi, mogu biti jako zaljubljeni no trudiće se da to ne pokažu zbog svog odbrambenog mehanizma i prošlih razočaranja. Za brak ili ozbiljnu vezu žele ozbiljnog partnera, odnosno nekoga na koga će moći da računaju, nekoga ko s njima deli interese.

Lav

Pripadnicima ovog znaka nije problem da pronađu ljubav zahvaljujući njihovoj magnetičnoj energiji koja privlači ljude. Ipak, prelaz iz nečeg zanimljivog u nešto što istinski cene i žele za celi život je puno teži. Stoga će u životu da imaju puno ljubavnika tj. partnera, no predano i istinski da vole samo jednom. Naizgled nemaju visoke kriterijume, ali kako vreme ide u vezi, oni nalaze sve više zamerki ako im partner ne odgovara i nisu spremni da pristanu na manje da ne bi bili sami.

Devica

Pripadnici ovog znaka u ljubav pokušavaju da uvedu logiku i kontrolu jer se smrtno boje ideje da su ranjivi. Zbog toga partneru na početku odnosa deluju hladno i oko njih se mora baš puno truditi. Zaljubiće se a da nisu svesni, a prvi znak da se to dogodilo je da će da ostanu u odnosu, mada oni razumski misle kako ne bi trebalo to da se desi. Odani su, verni i nežni partneri, no za njihova očekivanja i kritike treba imati živaca. Ne sviđa im se puno ljudi, no ipak se zaljube barem dva puta u životu.

Vaga

Pripadnici ovog znaka su ekstremno organizovani u svojoj glavi i fokusirani na cilj, a zaljubiće se ako sami sa sobom donesu odluku da je neko vredan njihove pažnje. Tako misle da se štite, ne računajući da ih njihov sud može prevariti. Dugo će im trebati da budu sigurni da je neki odnos to, odnosno da su spremni za veću obavezu. U mladosti se zaljube strastveno, no iz patnje nauče i usvoje što je u odnosu zapravo važno.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka po svojoj su prirodi zaljubljiviji nego drugi znakovi, no takve opčinjenosti na njihovu žalost kratko traju. Vrlo brzo može neko da im dosadi ili se fokusiraju na mane, a poanta je u tome da podsvesno traže partnera koji će da im predstavlja izazov. Nisu lagani kao partneri, iako se tako predstavljaju, a obavezaće se na brak jako teško, odnosno ni sami neće da veruju svojom sudu i za to im treba mnogo vremena.

Strelac

Pripadnici ovog znaka, koliko mogu biti zeznuti u ostalim poljima života, u ljubavi su zapravo jednostavni. U životu se zaljube nekoliko puta i to uvek velikim intenzitetom. Trudiće se da održe odnos ako se ispunjavaju njihove emocionalne potrebe, najpre nežnost i sigurnost. Problem je što ne vole da budu baš sami, pa mogu bezglavo da ulaze u veze s osobama koje im nisu prikladni partneri.

Jarac

Pripadnici ovog znaka imaju svoju idealističku sliku ljubavi i od toga, čak ni snagom svoje volje, teško odstupaju. Zbog toga su previše kritični prema ljudima i malo kome dopuste da im se približi na taj način. Često tu opreznost oblikuje prvi ljubavni odnos u životu, pa postaju oni koji kalkulišu – ali ne svojom voljom. Dugo i puno im treba da steknu poverenje u nekoga, a vole tek jednom do dva puta u životu.
Vodolija

Pripadnici ovog znaka ni sami zapravo ne znaju kako bi definisali ljubav, stoga je i teško reći koliko se puta i kako zaljubljuju. Na početku odnosa nisu zahtevni, a sa druge strane osvežavajući i strastveni. Tek nakon što vide da su nekoga “dobili” mogu da ispipavaju teren, odnosno da igraju igrice. Ne žele da im neko nameće svoje u vezi, a makar to nikada ne bi priznali – vole da dominiraju. Ljubav na duže staze doživeće s nekim ko im je prijatelj, a afera će da imaju mnogo.

Ribe

Pripadnici ovog znaka u ljubavi su slatki, romantični i zapravo divni. U vezu ulaze celom svojom dušom i bez rezerve, a iz straha da im neće biti slomljeno srce od druge će strane stalno da traže neke potvrde i dokaza ljubavi. Zbog previše ugađanja partneru mogu biti u vezi u kojoj to neko zloupotrebi, no ne gube veru u ljubav. Zaljube se barem tri puta u životu, a ostaju s partnerom koji je topao i neobičan kao što su i oni sami.

24sata