Muškarac star oko 40 godina je poginuo, a četiri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ulici Vojvode Stepe, nedaleko od Farmaceutskog fakulteta u Beogradu sinoć u 23.50 sati.

Do sudara je, kako se nezvanično saznaje, došlo u trenutku kada je “mazda“ beogradskih tablica iz pravca Kumodraža prešla u lijevu traku i direktno udarila u “golf“ aranđelovačkih tablica u kojem su se nalazili muškarac koji je poginuo i jedna ženska osoba, koja je povrijeđena.

Od siline udara automobil “mazda” u kojoj su se nalazile tri mlade osobe se okrenuo na krov.

Kako navodi portparol Urgentnog centra Aleksandra Berić, sve tri osobe iz “mazde” nalaze se u teškom stanju. Nijedno od njih nije starije od 25 godina.

– Djevojka M.M (25) je zbog teških povreda trenutno na hirurgiji, dok su devojka V.M. (23) i mladić S.M. (24) takođe u teškom stanju prebačeni u šok sobu – kaže Berić.

Ona nije imala informacije o ženskoj osobi iz “golfa”, pa se pretpostavlja da je ona prevezena u drugu bolnicu na liječenje.

Žena iz “golfa” i dve povrijeđene osobe iz “mazde“ prevezene su odmah po udesu u Urgentni centar, dok su povrijeđenog muškarca iz “mazde“ morali su da izvlače vatrogasci, a zatim je i on odvezen na liječenje.

Blic