Mnoge neistinite priče kruže oko toga šta muškarci vole ili ne vole, a neka od mišljenja koja su se ustalila, u stvari imaju jako malo veze sa stvarnim stanjem stvari, a ovo su samo neke od njih.

1. Muškarci žele ženu koja je jedna od momaka?

Možda je ovo normalno u srednjoj školi, na fakultetu. Ali to su godine kada možete da se družite sa momcima u velikoj grupi, da pronađete muške prijatelje, ali i da se ponašate kao da su ljubav i posvećenost blesave stvari.

Ali, niste više u srednjoj školi, sada ste odrasli, a zreli muškarci, žele zrele žene. Muškarci se zaljubljuju kada osete da ih žena menja, pretvara u boljeg čoveka, a najbolji način da to uradi jeste da bude otmena, elegantna, samouverena, ali i da ne prihvata druženje sa momcima, umesto veze sa muškarcem.

2. Muškarci ne vole emotivne žene?

Konstantno kruže priče da se muškarci zatvaraju kada žena pokaže emocije, zbog čega se mi onda zatvorimo, pa čak ni ne zaplačemo. U svakom slučaju, muškarci ne vole emotivne žene, tačnije, oni ne vole kada žena ne ume sa sigurnošću da kontroliše svoja osećanja.

Ono što muškarci vole jeste da ste razumljivi, da kapiraju ono što izlazi iz vaših usta, kako bi oni mogli da vam pomognu da se osećate bolje. Kada je čovek u stanju da ublaži osećanja lepšeg pola, on se oseća kao da je na vrhu sveta, ali kada ste preplavljeni suzama bez razloga, onda to oseća kao svoj llični neuspeh.

3. Muškarac voli mistične žene?

Ovo je jedan od najvećih nesporazuma u svetu ljubavnih veza. Muškarci ne žele da budu ostavljeni pa da se pitaju ko si ti ustvari i šta ste zapravo vas dvoje radili.

Nemoj da dozvoliš da se muškarac oseća pored tebe nesigurnim. Navedi muškarca da oseća da mu je s tobom zanimljivo, jer osećaj nesigurnosti neće dovesti do ljubavi.

4. Muškarci ne vole pametne i duhovite žene?

Postoji vreme i mesto za određene vrste viceva. Ako su vaše šale pakosne i jednostavno nisu smešne, onda morate da se vratite korak unazad i da bolje pogledate oko sebe. Muškarci žele da se osećaju emotivno sigurno sa ženom i da imaju dobar provod sa njom. Ako ga vaš smisao za humor stavlja u odbranu, onda on neće ceniti vaš humor.

5. Muškarci vole samo ono što ne mogu da imaju?

Zrela, posvećena i prijatna osoba koja traži ženu s kojom će osnovati porodicu, neće biti u potrazi za ženom koja ima “kratku suknju”. On želi da zna mnogo više o vama. Muškarci koji samo žele ono što ne mogu da imaju su neodgovorni momci.

24sata