Prema pisanju Sportskog žurnala drugi tim Crvene zvezde sačinjen od juniora crveno-belih (dečaci rođeni 1997. i 1998. godine) pojačani sa nekoliko iskusnijih fudbalera koji kucaju na vrata rvog tima trebalo bi da učestvuje na jakom međunarodnom turniru u Indiji od 20. januara do 7. februara sledeće godine.

Zvezda bi u indijskom gradu Kožikodeu trebalo da igra na turniru sa domaćim klubom, odnosno engleskim Votfordom i nemačkim Hofenhajmom. To nam je potvrdio i poznati fudbalski menadžer Željko Dekić koji je posrednik u realizaciji ove priče i odlaska Beograđana u Aziju, a kontakt sa Indijcima uspostavio je Zvezdan Terzić.

-Prepiska Crvene zvezde i ljudi u Indiji je već obavljena, treba da se usklade detalji putovanja i boravka beogradske ekspedicije, a ovo bi bilo veliko iskustvo za crveno-bele i juniore koje će s klupe najverovatnije predvoditi trener Ognjen Koroman zajedno sa direktorom Draganom Mladenovićem. – istakao je Željko Dekić koji živi u Puli, ali je rođen u Sanskom Mostu i igrao je nekada za Rudar Prijedor.

prijedor24h