Ovnovima dan za ljubavisanje, ali za Škorpije nema seksa danas

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile danas na polju ljubavi, zdravlja, posla…

Ovan

Sjajan dan za ljubav i uopšte sve kontakte ove vrste. Ukoliko ste zaljubljeni ovo je trenutak u kojem vaša osećanja eskaliraju i vi ste skloni da se prema partneru u potpunosti otvorite kad je o vašim emocijama reč. S obzirom na to da ste veoma naklonjeni ljubavi i uopšte svemu što vam ona nosi, danas možete očekivati pravu plimu emocija.

Bik

Ponovo ste se posvetili samo svojoj porodici i svemu onom lepom što za vas porodični život znači. Za sada planirate neku vrstu izmena u okviru doma, pa planirate da se konsultujete sa ukućanima. Za mlađe pripadnike znaka danas će naglasak biti na odmaranju. S tim ciljem odložićete sve planove za sutra.

Blizanci

Vi ste danas okrenuti nekim novim poznanstvima i uopšte interesantnim ljudima koje sticaj okolnosti dovodi u vaš život. S obzirom na to da ste trenutno u fazi u kojoj ste najviše okrenuti poslu i poslovnim pregovorima, u ovom vidu komunikacije ćete tokom dana imati i najviše uspeha. Neki poslovni kontakti mogu prerasti u prijateljstva.

Rak

Vaše misli se sada okreću u nekom drugom smeru. Razmišljate o svim svetskim problemima i posvećujete se konkretnijim stvarima, među kojima goruće pitanje postaje pitanje vaših finasija. Danas pravite neku vrstu potrošačkog plana koji vam treba olakšati mesečne troškove i sprečiti odliv novca na nepotrebne stvari.

Lav

Sjajne ste raspoloženi danas. Vaše dobro raspoloženje želite da na neki način podelite sa vama dragim ljudima pa u tom smislu danas pravite posebno iznenađenje za njih. Ukoliko ste zaljubljeni, odnos sa partnerom postaje primaran i danas ćete se u potpunosti posvetiti njemu i zadovoljavanju njegovih potreba.

Devica

Ponovo ulazite u fazu tajnovitosti. Dobro ste i dobro funkcionišete, ali ono što vam je trenutno na umu jeste način na koji možete nesmetano sprovesti u delo sve vaše planove, pa ste se ućutali i posvetili sopstvenim ciljevima koji danas dobijaju jednu višu dimenziju. Na korak ste do ostvarenja, samo budite uporni.

Vaga

Vi ste danas lepršavi, vedri, nasmejani i skloni da čitavom svetu izađete u susret. To vaše raspoloženje je veoma privlačno prijateljima koji će se danas oko vas skupiti bez da vi iskažete ikakvu nameru da se s njima danas u malo većem vremenskom rasponu družite. Planirali vi to ili ne poziva za izlazak ćete imati na pretek.

Škorpija

Vi nedelju završavate u velikom stilu. Danas je na vašem stolu veliki broj obaveza koje morate da privedete kraju, što vi s uspehom i postižete. Posao je jedino što vam je sada na umu i najverovatnije ćete se sasvim isključiti iz ostalih društvenih događaja. Smatrate da se povremeno vredi žrtvovati da biste kasnije imali više vremena za uživanje.

Strelac

Malo ste živnuli i rešeni ste da se ponovo aktivirate u istoj meri u kojoj ste to bili ranije. Spustite malo loptu na zemlju, ukoliko vaša aktivnost uključuje druženja sa dragim ljudima slobodno se uspustite u nju, ali ukoliko se radi o ozbiljnim poslovnim angažmanima strpite se do naredne nedelje u kojoj ćete već lakše da se nosite sa obavezama.

Jarac

Pomalo ste zabrinuti ali više zbog vaših poslova nego nekih drugih pitanja. Zebnja koju osećate zbog nekog bitnog projekta je krajnje neosnovana, pa se samim tim ne prepuštate olako lošim mislima i negativnim stavovima po pitanju vaše poslovne budućnosti. Razgovor sa dragim bićem biće vam od pomoći danas.

Vodolija

Vaš emotivni status je sada puno bolji nego što je to bilo u zadnje vreme, što vas čini srećnim i zadovoljnim danas. Umesto da se nerivrate zbog prošlih trenutaka u kojima su nesuglasice dosezale kritičan nivo, vi se okrećete uživanju u onom lepom što je sad pred vama, što je bez sumnje najbolji mogući način gledanja na stvari.

Ribe

Poslove koje imate danas obavljaćete spretno i brzo što je za vas više nego neuobičajeno. Ni jednog trenutka premišljanja ili konfuzije kod vas nema, pa se i vaši saradnici ne mogu načuditi ovakvoj promeni ne samo u efikasnosti već u čitavom vašem nastupu prema poslovnim obavezama. Samo napred.

24sata