Veza s partnerom koji umesto najboljeg prijatelja ima najbolju prijateljicu može biti izazovna, no to ne treba nužno biti loša stvar. Žene su bolje u komunikaciji i pokazuju više osećanja, pa im se muškarci lakše poveravaju nego svojim muškim kolegama. To im ujedno pomaže da bolje razumeju svoju partnerku!

U takvoj je situaciji najbolje upoznati prijateljicu vašeg partnera, no ljubomoru treba izbegavati. Vaši ispadi mogli bi narušiti njihovo prijateljstvo, ali i vašu vezu, naročito ako nema potrebe za sumnjom. Uostalom, on je izabrao vas umesto nje, pa nema razloga za strah.

No ako vam instinkt govori drugačije, poslušajte ga. Nemojte pretpostavljati, već je radije pitajte šta vas muči. Budite precizni u pitanjima, kao na primer dele li romantične vesti, je li ona u vezi i imali li kakvih skrivenih namjera. Dajte joj do znanja da to ne mislite tolerisati.

– See more at: http://www.nadlanu.com/pocetna/zivot/ljubav-i-seks/OPREZNO-Obratite-paznju-na-prijateljicu-vaseg-surpuga.a-274501.266.html#sthash.M4dUAlrH.dpuf

Nadlanu