Blizanci, ostanite u krevetu, ovaj dan pripada Lavovima

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za prvi dan 2016. godine.

Ovan

Porodica vam pomaže u kućnim poslovima. Partner se trudi oko vas, a mališani su poslušni, pa imate mnogo razloga za zadovoljstvo. Iako ne možete da odolite tripezi, ne jedite previše, jer ćete u suprotnom dan provesti u krevetu. Umesto putem telefona i društvenih mreža poželite nekom prznike zagrljajem.

Bik

U novu godinu ste ušli smireni i samouvereni. Imaćete skladne odnose i dobru komunikaciju. Bićete veseli tokom telog dana. To što ste legli u zoru, neće vas sprečiti da posetite prijatelje i rodbinu. Pred vam je još jedna burna noć i provod.

Blizanci

Ukoliko morate da ustanete iz kreveta, priuštite sebi odmor uz tv ili knjigu. Poseta roditeljima i rodbini bi mogla biti napeta. Nemojte se doticati škakljivih pitanja.

Rak

Radije biste prespavali ovaj dan, ali ko vam je kriv što ste prijateljima obećali druženje. Dosta ćete se kretati po gradu i učestvovati u reprizama dočeka. Samci bi s nekim mogli ostvariti kratku erotsku vezu, ali to nije ono što vam treba.

Lav

Ukoliko ste se probudili s glavoboljom, krenite u šetnju. Ako ste doček proveli u porodičnom okruženju, povedite partnera u diskoteku ili restoran s živom muzikom. Zaljubljeni se danas neće odvajati od voljenih. Ako smatrate da postoje finansijki problemi, razgovarajte o tome.

Devica

Uživaćete u svakom trenutku. Raduju vas i svečano postavljen sto i telefonski pozivi. Bićete simpatični osobama, koje prvi put upoznajete. Dan je dobar za sve vas koji želite nove početke.

Vaga

Podložni ste ljutnji i nezadovoljstvu. Ako ne možete uticati na emocije, sakrijte ih od okoline, jer možete rizikovati prekid prijateljstva ili raskid. Danas nećete biti posebno na usluzi ljudima, koji imaju probleme. Ukoliko ste umorni i pospani, najbolje je da ne komunicirate.

Škorpija

Današnji dan vam možda nije najsrećniji. Imate neke važne lične odluke i ne želite više da ih odlažete. Da li se bojite novog početka? Danas će vam sve biti jasnije.

Strelac

Ako ste pod uticajam alkohola otkrili neku pikanteriju sinoć, danas će vam biti neprijatno. Ne prebacijte sebi, jer svako ima pravo da se opusti i bude nesavršen. Ako imate glavobolju, pravo u šetnju.

Jarac

Bićete u romantičnom okruženju. Razlog se možda krije u novom poznanstvu s dočeka, pa od uzbuđenja nećete osećati umor. Možete očekivati mnogo telefonskih poziva. Veče ćete provesti u pasivnom odmoru u svoja četri zida.

Vodolija

Razveseliće vas pokloni, koje ćete deobiti od najmilijih. Ni i sami ćete biti široke ruke. Otklonićete dileme u veszi s osobom, koja vam sviđa. Shvatićete da ne treba preispitivati osećanja. Dovoljno je da popustite kočnice i uživate u zaljubljenosti.

Ribe

Ne dozvolite da vam nešto pokvari praznično raspoloženje. Postaćete svesni da ste nekim postupkom uvredili prijatelje. Biće vam žao, ali nećete znati kako da izgladite stvar. Pokušajte da ga pozovete i poželite mu sve najbolje u novoj godini.

24sata