Ovih 8 tipova frajera neće imati ni “s” od seksa u 2016. Proverite da li ste jedan od njih.

Ženomrzac

Ovaj tip ne može da bude pristojan prema ženi dovoljno dugo ni da isfolira da je normalan. Čak i kada je seks u pitanju i stvarno želi da joj se uvuče pod kožu ili jorgan, kompleksi izbijaju iz njega. Ako ovaj bedni oblik života i uspe da ima seks, to će biti sa ženom koja potajno mrzi samu sebe. U protivnom – ostaće na suvom. Neka se koprca.

ONAJ ispravan lik

Znate na koga mislimo. Onog večito ispravan lik koji uvek nekome popuje. Sedi u ćošku na žurkama, ne puši, ne pije, ne sedi na hladnom betonu. On će, taman što treba da smuva nešto, reći ribi “stvarno ćeš da naručiš dezert? Nisi čula da je šećer nezdrav, a i ja jedem samo do devet”. Okej je da pomalo zvocaš kada ste u vezi, ali zanovetanje na samom početku i to će pametnoj biti kraj.

Grejalica

Tipa koji svaki razgovor pretvori u svađu. Kada izvede devojku zbog njega se devojka oseća kao da je na debati, a ne na dejtu. Svaku njenu izjavu mora da poklopi, na sve ima komentar. Ako spadaš u ovaj tip lika, verovatno tako reaguješ jer si nervozan i ne želiš da to ona vidi. Ipak, ‘oladi malo. Da je htela da se sa nekim svađa, otišla bi kod bake i rekla da nije gladna.

Stipsa

Pozove devojku na piće i onda u sred priče predoči da će da dele račun. Neće samo on da plati. Kroz razgovor stalno provejavaju reči tipa “štednja”, “oskudacija”, “budžet”. Jedna stvar je da tip štedi, sasvim druga da štedi na tebi. Ćao, zdravo.

Vrljavo oko

Priča sa tobom, a šacuje konobarice, prolaznice i neke potpuno neobjašnjive bakice. Batali to. Taj koji nema oči samo za tebe, može svoje prstiće da zadrži samo za sebe.

Arogantan lik

Ima ogroman ego i neprijatan je prema svima onima za koje misli da su ispod njega. Nemoj biti ispod njega. U svakom smislu.

Predvidljiv lik

Žene vole dinamiku. Zato “fini” tipovi uglavnom izvise. Ne vole žene kod loših momaka to što su loši nego što su zanimljivi.

Njanjavac

Ovakav tip stalno ima neke potrebe, žalbe i zamerke. Potrebno mu je da ga ona stalno uverava da ga voli i da im je veza stabilna. Samopouzdanje i nezavisnost su seksi kod tipova, nesigurnost i zavisnost nisu. Posebno u početku, tako da pažljivo sa pažnjom kojom je obasipaš. Budi pristojan, ali ne guši i trudi se da joj posle pet dana ne izbrbljaš “volim te”.

24sata