Bik vas gleda s prozora, a Devica već kuka zbog bljuzge

Neko zimu voli zbog kuvanog vina, a neko zbog zimskih sportova.

Ovan obožava snežne radosti

Ovan uživa u životu bez obzira na temperaturu vazduha i vremenske prilike. Ne može ga zaustaviti minus pa ni sneg do kolena da bi ostvario svoje zamisli. Sankanje, grudvanje i pravljenje sneška su njegove omiljene aktivnosti u zimsko doba. Ovan jednostavno obožava sneg.

Bik uživa gledajući druge

Bikovi vole prirodu pa su im lagane šetnje kroz sneg rano ujutro omiljene u zimsko vreme. Za njih nije grudvanje ili sankanje, jer će se radije ušuškati uz topli kamin i pijuckati vruć čaj ili čokoladu, te kroz prozor pratiti druge kako se zabavljaju na snegu.

Blizanci vole sve, važno da je akcija

Blizanci su prilagodljiv znak. Njima podjednako odgovara i sunčanje leti i grudvanje zimi. Romantične šetnje i uživanje u snežnim radostima poput sankanja ili grudvanja za njih predstavlja idealno nedeljno popodne uz porodicu ili prijatelje.

Rak bira ćebe i topli dom

Rak je veliki emotivac koji obožava da bude u krugu porodice tokom zimskih praznika. Ali snežne radosti nisu baš na samom vrhu njegove zabave. Više će vremena provesti pred televizorom gledajući stare filmove, nego napolju na snegu.

Lav se ne mrda sa snega

Lavovi kao vatreni znakovi obožavaju stalno biti u pokretu i među ljudima. Zimske radosti su kao stvorene za njega, jer Lav je na snegu čim padnu prve pahulje. Grudvanje, sankanje i pravljenje sneška sa svojim prijateljima i susedima su Lavov idealan zimski odmor.

Devici je hladno i mokro

Ozbiljnim i pedantnim Devicama sneg ne predstavlja uzbuđenje ni radost. Ona ne vidi čar u snegu već samo bljuzgu i čišćenje koje je čeka. Zima je Devici najomraženije godišnje doba. Ona će uživati jedino u dobrim božićnim kolačima pored pucketanja vatrice.

Vage su spremne na sve

Organizovana Vaga uvek će spremno dočekati zimu. Tople kape, rukavice, jakne i čizme spremno čekaju prve snežne pahulje. Vaga će uživati na snegu i u snežnim radostima. Šetnje, svež vazduh i kuvano vino za nju predstavlja najveću radost.

Skijanje je omiljena snežna radost Škorpijama

Škorpije baš uživaju u zimskim radostima. Njihova radoznalost izaći će na površinu kada se uputi u ulice koje nisu očišćene od snega i pozove svoje prijatelje na grudvanje. Obožava zimske sportove i uvek će rado otići na neku planinu na skijanje.

Strelac je jedva dočekao sneg

Zima može probuditi dete u Strelcu. Čim padne prvi sneg on je već napolju sa svom opremom za grudvanje i sankanje. Svoje prijatelje, ali i porodicu nagovaraće koliko god treba da izađu sa njim napolje na sneg. Zima je njegovo omiljeno doba.

Jarac mašta o velnesu

Iako je Jarac pravi zimski znak, snežne radosti ga ne raduju. On će radije provesti dan u toplini svog doma na kauču uz televizor i dobru hranu ili će pobeći na neko mesto gde će uživati u suncu, visokim temperaturama saune ili toplim bazenima. On će sneg posmatrati samo kroz prozor ili pak dok ga čiste sa parkirališta.

Vodolija je prvak grudvanja

Vodolija je jedan od onih znakova koji obožavaju sneg i snežne radosti. On uživa u svežem vazduhu, netaknutoj prirodi i snegu, pa će pokušati svoju porodicu, ali i prijatelje da pozove da zajedno s njime uživaju u snežnim radostima, grudvajući i sankajući se ceo dan.

Ribe su u stanju da prespavaju zimu

Ribe vole sneg, ali ne zbog snežnih radosti već zato što mogu ceo dan da prespavaju. One će uživati u zimskom prizoru, ali samo iz topline svog doma. Osim spavanja, Ribe zaista uživaju u porodičnim božićnim filmovima i kolačima.

24sata