Ne, nije seks na javnom mestu. Nije u pitanju oralni seks, pa čak ni neka bezobrazna igrica iz “50 nijansi sive”. Reč je o fantaziji koja na najtužniji način opisuje kako stoje stvari u muško-ženskim odnosima.

Nekad se maštalo o grubom seksua, o seksu sa više partnera ili nekoj drugoj igrici koju najčešće ne možemo, ne smemo ili ne želimo da ostvarimo na javi. Sada stvari stoje drugačije – možemo da ostvarimo sve perverzije koje nam padnu na pamet, pa o tome više ne maštamo, ali zato najčešće sanjarimo o nečemu zbog čega bi zaista trebalo da se stidimo. Svi, kao pripadnici ljudskog roda.

O emocijama.

Israživanje sprovedeno na univerzitetu u Kvebeku nad 1.516 ispitanika oba pola pokazalo je da žene najviše maštaju o seksu sa osećanjima. Da, izgleda da su emocije u 21. veku postale upravo to – stvar puke mašte.

Ispitanici su dobili listu od čak 55 seksualnih faktazija, a na njima je bilo da iskreno ocene koliko često maštaju o tome. Rezultat su iznenadili sve, jer je čak 92,2 odsto žena reklo da su im “romantična osećanja tokom seksa” fantazija broj 1! Da sve bude još potresnije, 88,3 odsto muškaraca je takođe ovo navelo kao glavnu fantaziju (i to pre oralnog seksa, seksa sa dve žene ili grupnjaka).

Pored ove krajnje poražavajuće fantazije, koja bi zaista trebalo da nas natera da se zapitamo zašto toliko maštamo o emocijama umesto da ih ispoljavamo, jedna od najpopularnijih fantazija kod žena je i vezivanje i podčinjenost, te izgleda da su knjige “50 nijansi” zaista ostavile posledice na seksualni život u našoj glavi.

Momcima je, pak, od vezivanja miliji seks van braka i ejakulacija po partnerkinom telu.

24sata