Nakon što su isplivale eksplicitne fotke i poruke Dare Bubamare, poslije čega se i otkrilo da ih je pjevačica slala fudbaleru njemačkog Štutgarta Filipu Kostiću, Press je došao do njegove djevojke Jelene Stevanović, koja je ekskluzivno za naš list ispričala da joj je folkerka prijetila.

Naime, Jelena se s Filipom zabavlja oko tri godine, a za to vrijeme su nekoliko puta prekidali vezu i baš u tom periodu Dara je Kostiću slala seksi fotografije i SMS poruke.

– Ne mogu da vjerujem čime se žena bavi. To je bilo prije dva-tri mjeseca kad me je Dara zvala i prijetila mi – započinje Jelena priču, pa nastavlja:

– Prvo se kod naših zajedničkih prijatelja raspitivala ko sam ja, čime se bavim i govorila da će me, kada me bude vidjela, polomiti. Nedugo zatim, uslijedio je poziv s nepoznatog broja, na koji sam se javila, a s druge strane sam jasno čula njen glas: “Mala, Filip je moj! Neka ti to bude jasno. Ja sam s njim i tako će i ostati. On je moj budući muž! Kada te budem vidjela, polomiću ti sve kosti, zažalićeš ako se ne odvojiš od njega.” Ja sam bila u šoku, rekla sam joj da nemam o čemu da pričam s njom i spustila slušalicu. Odmah je zvala i drugi put, ali ja nisam htjela da joj se javim.

Jelena je nakon toga odmah pozvala Filipa da mu ispriča šta se desilo, a on se navodno iznervirao, ali ju je ujedno zamolio da izbriše njihove zajedničke fotke s Instagrama da joj više ne bi pravili probleme dok je on u Njemačkoj, pa kada dođe, on će riješiti problem.

filip_kostic_i_djevojka

Ja sam ga istog trenutka poslušala i izbrisala fotke iako možda nije trebalo jer se ja Dare uopšte ne plašim, boli me uvo za njene prijetnje, već samo nisam željela da me bilo ko uznemirava. Znam da je bila s njim kada smo bili prekinuli, ali šta ona ima sa mnom da se tako ponaša. To je veoma ružno i primitivno – kaže iskreno Jelena, pa dodaje da Dara nije jedina pjevačica koja je njenom dečku slala golišave fotografije.

– Ne znam šta je s tim pjevačicama, potpuno su poludjele za njim. Pored Dare, čije sam fotke lično vidjela u njegovom telefonu, vidjela sam i slike još nekih pjevačica. Neću da pričam koje su to, ali sam bila šokirana šta žene u godinama sve rade. Strašno – zaključuje šokirana Jelena.

Zaradila na aferi

Poslije velikog skandala kada su u javnost prucurile njene porno-fotografije, Dara Bubamara kaže da joj nije bilo svejedno, ali da je poslije svega ipak na dobitku jer sada, kako kaže, ima milion novih fanova.

– Jeste cijena slave, ali moglo je i bez toga. Htjeli su da mi nanesu zlo, a meni se vratilo na dobro. Dobila sam još milion fanova koji su me podržali – priča Dara.

Press