Predsjednik Udruženja građana “Istočna alternativa” Vojin Pavlović rekao je da ovo udruženje najoštrije osuđuje “izdajničko djelovanje takozvanog Saveza za promjene, čiji lideri kao da se takmiče koji od njih će biti veći izdajnik svog naroda”.

Pavlović je naveo da se stiče utisak da se Mladen Bosić i Mladen Ivanić “takmiče ko će biti bolji poslušnik međunarodne zajednice, Bakira Izetbegovića i zapadnih ambasada koje žele ugasiti Srpsku”.

“Oni su `medalju srama` prepustili Draganu Čaviću i Milanku Mihajlici kojima sve smeta u Srpskoj”, rekao je Pavlović.

Prema njegovim riječima, njima može pozavidjeti i Nataša Kandić, čiji je, kako Pavlović kaže, projekat uništavanja Srpske sličan Čavićevom projektu.

Pavlović je rekao da srpski narod pamti Čavićevu vladavinu kao predsjednika SDS-a i njegovo “sramno potpisivanje netačnog i tendencioznog izvještaja za Srebrenicu sa enormno uveličanim brojem muslimanskih žrtava i po nalogu međunarodnih mentora”.

“Priča o vanrednim izborima u Republici Srpskoj koju plasiraju iz Saveza za promjene izlišna je prije sprovođenja referenduma o radu Tužilaštva i Suda BiH, kao i referenduma o osamostaljenju Srpske”, zaključuje Pavlović.

SRNA