Pogledajte šta nam to donosi Mesec u Lavu u opoziciji sa Suncem u Vodoliji od 24. januara 2016…

Lav ovde traži da pratimo impulse srca, da se okrenemo sebi i svojim potrebama, subjektivan je. Vodolija je više za grupu, za objektivnost, prijateljstvo, razum… Lav je za individualnost, osećanja, romantiku, kreativnost, dramu, a Vodolija za grupu, druženje. Jednom rečju: opozicija!

Ovo je i sukob između srca i glave.

Na pun Mesec osećanja se inteziviraju i postaju jača, a sa punim Mesecom u Lavu su još intenzivnija!

Lav traži da pustimo, oslobodimo svoja osećanja, kakva god da su ona. Da se oslonimo na intuiciju i poslušamo srce. Vodolija traži da se malo udaljimo od srca i probamo nešto neočekivano, drugačije. Traži neočekivan obrt, rizik…

Ova opozicija će doneti dve suprostavljene strane – Mesec u Lavu i potrebu za ličnim, pomalo sebičnim osećanjima, sve u stilu JA pa JA, dok je Sunce u Vodoliji gde su naši prijatelji, bliski ljudi, gde nema mnogo prostora za JA već isključivo za MI.

Najbolje bi bilo pronaći sebe i svoje mesto u tim grupama. Neki balans! Ne birati između ljubavi (Lav) i prijateljstva (Vodolija). Pronaći ravnotežu, to je cilj Punog Meseca.

Pun Mesec će najviše uticati na Lavove, Vodolije, Bikove i Škorpije… i na sve druge gde se ta opozicija u njihovom horoskopu nalazi.

Izvor: Elle