Ponekad (nažalost), alfa ženka je isto znana kao “kučka”, što je stigma koju ona teško da može da izbegne. Voli da šefuje, dominantna je, hladna i izgleda preteće, pa se većina ni ne trudi oko nje. Ali verovali ili ne, postoje različiti nivoi alfa žene, tako da su šanse da uspostavite kontakt s jednom ipak zaista visoke.

Ako ne pružite šansu, mnogo propuštate, mada vas razumemo ukoliko ne smete da se usudite da joj priđete. Ona je obično uspešna, izuzetno nezavisna i inteligentna, ali isto tako i zastrašujuća. Pored nje se osećate kao da joj ne možete ništa, ali one su sjajne partnerke ako umete sa njima. Zanimljive su, verne, strastvene, znaju što žele, ne zaje****ju se i žele da im i veza bude najbolja, poput njih samih.

Ukoliko vam se opasno sviđa jedna takva, ovo su neke od stvari koje morate da radite.

Donosite odluke

Bilo da je reč o izboru filma ili planovima za večeru, pobrinite se da ste vi taj ko donosi odluku. Ona ukoliko nešto želi, sama će vam to reći, ali ona voli muškarce od inicijative.

Budite kreativni

Ona se hrani kreativnošću. Živi da nahrani svoju glad za znatiželjom. Bilo da se radi o poklonima ili pripremanju večere, radite to drugačije od drugih. Ne treba slepo da sledite pravila ili idete po ustaljenom redosledu. Ona ne voli obične i mlake stvari, jer je i sama udaljena od toga.

Zadržite svoj stav

Ona može da nanjuši i najmanji trag oklevanja. Ne povlačite ono što ste rekli samo zato što se to njoj ne sviđa. Sasvim je u redu da se ne slažete, važno je da umete da argumentujete svoj stav, čak i ako se onda budete svađali zbog toga. Ona voli nekoga ko izaziva njeno mišljenje. A ako i završite u velikoj svađi, uvek postoji seks pomirenja.

Budite divlji u krevetu

Vi donosite pravila u krevetu. One su prirodno dominantnog ponašanja, ali ništa nije uzbudljivije nego kad se iza zatvorenih vrata promene pravila.

Budite strpljivi

Ona teško da je strpljiva, i ako joj nešto smeta spremna je da eksplodira. Može biti teško da sarađujete s takvim karakterom, ali ona je na kraju uvek razumna. Niko ne želi da bude zajedno sa agresivnom osobom koja lako plane. Kada nekome želi da pokaže gde mu/joj je mesto, dajte joj prostora da se ohladi. Samo joj nikada nemojte reći da se smiri.

Imajte sređen život

Ne morate nužno da budete na vrhuncu karijere, ali stremite nečemu većem. Imati nekoga ko konstantno želi da bude bolji, najviše pali kod ovih žena. Ona je ambiciozna žena, i zato očekuje da i njen muškarac bude strastven u vezi svog posla i životnih ciljeva. I ne, nije poenta da zarađuje milione.

Budite spremni na izazov

Kao što smo već i pre spomenuli, ona uvek teži boljem i njena očekivanja su velika. To može biti komplikovano, jer čak i ako se najviše trudite, njoj to možda neće tako delovati. Može ispasti kao da zanoveta, pa je morate ponekad uputiti kako da racionalizuje svoja očekivanja, jer je ona sanjar.

Izrazite se

Ona na prvi pogled deluje kao da nema emocije, ali takva je samo u početku. Možda ćete i sami pomisliti kako nije dobro da izražavate svoja osećanja ako ona još ne uzvraća. Ali što vam bude više verovala i otvarala svoje srce, to ćete dobiti i više emotivnih izliva.

Progutajte ponos

Nažalost, ona ga ima dovoljno za oboje, ali ako joj pokažete da znate kako da progutate ponos, možda i ona to učini.

Naučite je nešto

Ne mora nužno biti preterano zanimljivo, ali sama činjenica da imate različiti hobi izuzetno je zanimljiva. Ona voli da uči.

Stvorite tim iz snova

Ako budete u stanju da ostvarite ciljeve od 1 do 10, moći ćete da osvojite svet zajedno s njom. Biće uvek s vama, pružaće vam podršku da se popnete i na vrh sveta.

24sata