U prijateljskom meču koji je po kvalitetu mogao biti okarakterisan i kao prvenstveni. Krupa i Rudar Prijedor odigrali su bez pobjednika (2:2). Gosti iz Prijedora su poveli, a domaćin je preokrenuo rezultat do kraja poluvremena, da bi Rudar u nastavku došao do izjednačenja. Svakako će ostati upamćeno da su sva četiri pogotka na utakmici postigli fudbaleri Krupe, ali po dva u protivničku i dva u svoju mrežu.

Treneri Slobodan Starčević i Zlatko Jelisavac mogu biti zadovoljni viđenim s obzirom na ranu fazu priprema, a i u ovom meču koristili su veliki broj igrača, iako se stekao utisak da je Krupa na terenu djelovala mnogo konkretnije i sa više stvorenih prilika.

Najzanimljivije detalje sa ovog meča i gotove pogledajte u našem video prilogu.

 KRUPA –RUDAR PRIJEDOR 2:2

Strijelci: 0:1 Vukotić (1Z autogol), 1:1 Malinović (15), 2:1 Stojanov (36), 2:2 Marković (55, autogol). Stadion: FK Krupa. Gledalaca: 150. Sudija: Ognjen Valjić (Banjaluka).

Krupa: llić Vuković, Damjanović, Cvijanović, Malinović, Koljić Milanović, Vukotić, Stojanov, Ljubenović, Stjepanović. Još su igrali: Kutić, Tučić Marković, Maksimović Lolić, Dojčinović, Gavrić, Dujaković, Glišić, Mazalica.

Rudar Prijedor: Kozić, Šodić, Bogdanović, Jovičić Anđić, Milutinović Radoja, Jakupović, Mrkić, Antonić Kontić. Još su igrali: Petrović, Marić, Rastoka, lajić Pekija, Pejić Pušac, Burazor, Kojić Kantar, Jaćimović.

Pravda.bl