Blizance će iznenaditi stara ljubav, a Riba će naučiti važnu lekciju

Evo šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Posao: Poslovna strana nije loša. Imate čime konkretno da se pohvalite i niste neko ko će prepustiti slučaju dovoljno toga kako su vaši protivnici zamislili. Bićete na visini zadatka bez većeg ustezanja i kompromisa.

Ljubav: Osoba plave kose može biti vaš odličan izbor. Niste se na nekom većem nivou ni nadali ovoj promeni, ali vam sigurno prija.

Zdravlje: Nemate jasnu sliku šta vas u suštini boli.

Bik

Posao: Niste na vreme procenili situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Možete biti izrevoltirani stavom osobe na koju ste mislili više nego na svoje problem. Tajni neprijatelji su na pomolu. Budite sigurni da se ništa ne dešava slučajno.

Ljubav: Osoba od ranije može da se pojavi. Iznenađenjima nikada kraja. Partnerova promena može da vas fascinira.

Zdravlje: Možete biti neprijatno iznenađeni zdravstvenom slikom.

Blizanci

Posao: Polje komunikacije vam je naglašeno. Možete dobiti odlične informacije, naročito ako ste nezaposleni. Jarac je odlična podrška i neko na koga možete da se oslonite u svakom slučaju. Budite uvereni da ste osoba koja ima dovoljno kvaliteta da obavlaj posao za koji vam se nudi radon mesto.

Ljubav: Partner može biti daleko. Otputovao je u inostranstvo kroz polje posla. Imao je dovoljno razloga da se na neki način udalji od vas ali samo po kilometraži. U emocije ne morate da sumnjate.

Zdravlje: Imate poneki karijes. Posetite zubara.

Rak

Posao: Polje privatnog posla je izuzetno naglašeno i na neki način ste dovoljno radili na tome da možete očekivati odlične aranžmane kroz koje ćete moći dovoljno novca da dobijete. Nije na odmet da se dovoljno dobro pripremite za nove akcije. Konkurencija je dovoljno uznapredovala.

Ljubav: Stalni partner se okreće u drugom pravcu u poslednjem trenutku. Ne možete biti sa nekim na silu. Imaćete više sreće drugi put.

Zdravlje: Stomačni problem ne prestaju.

Lav

Posao: Vaša egocentričnost može da zasmeta osobama u vašem okruženju. Nemate osećaj da ste nekome isuviše napadni. Imaćete priliku da saznate ko vam je ovaj put javni neprijatelj. Niste se usudili da nekome kažete da je u pravu jer držite svoju stranu.

Ljubav: Partner je neko ko će vas zaobilaziti u širokom krugu. Nemojte se iznenaditi ako se pojavi neka druga osoba koja bi mogla da zauzme veći deo vašeg srca.

Zdravlje: Problematika oko srca je na nekom nivou u zatišju.

Djevica

Posao: Misli su vam možda najveći neprijatelj. Imaćete velikog razloga za novi poslovni plan koji može da vam donese malo veći novac nego inače. Budite uvereni da imate podršku u većem slučaju nego što ste planirali.

Ljubav: Niste neko ko će se baviti temom emocija. Više ste materijalne prirode da bi se na neki način bavili partnerom koji vas na neki način čak i ne zaslužuje.

Zdravlje: Imate vidljivo problem sa psihom.

Vaga

Posao: Imate veliki motiv da zaradite novac. Nećete rasipati energiju na nebitne stvari, pa donosite bitne odluke u poslovnom segmentu jer se na neki način kroz vreme očekuje veći novčani priliv. Budite uvereni da se uspeh ne stiče preko noći.

Ljubav: Imali ste dovoljno dobar razlog da se na neki način zaštitite od partnera koji nije razumeo vaš stav prema poslu sa jedne i emocija sa druge strane.

Zdravlje: Ne dozvolite da vam neka situacija pokvari dan.

Škorpija

Posao: Izuzetno dobre poslovne špekulacije ste uvideli. Bićete na nekom nivou koji obećava veći novčani priliv nego obično, ali sve u granicama koje se za sada nude. Niste ni sanjali da ste na pravom putu. Budite uvereni da je na jednom nivou solidan dobitak koji ste osvojili.

Ljubav: Dovoljno dobar razlog imate da partnera pitate za jedan izlazak na večeru. Niste jedini u priči koja donosi veći uspeh uključite i prtnera.

Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta.

Strelac

Posao: Imate potrebu da nadogradite svoje znanje. Pruža vam se odlična prilika za tako nešto. Nije na odmet da se u neku ruku pobrinete da zauzmete na vreme mesto u okviru škole koju ćete pohađati. Budite strpljivi i dobro zagrejte stolicu jer će vam se isplatiti.

Ljubav: Partner je daleko. Polje inostranstva je bilo dovoljno otvoreno da ste mogli da naslutite kako partner polako priprema kofere.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

Jarac

Posao: Polje novca se pojačava kroz vašu karijeru. Nećete se žaliti jer u suštini i nemate na šta. Bićete dovoljno u fokusu da se neke stvari mogu na neki način dovesti pred svršeni čin. Imate dovoljno iskustva u poslu kojim se bavite da se na neki način očekuje veliki uspeh.

Ljubav: Ribe su osobe koje vam imponuju. Imaju nešto što vi nemate u toj meri. Osobe koje mogu da budu aktuelne na polju ljubavi mogu imati bujniju maštu i na neki način izuzetno naglašenu Veneru.

Zdravlje: Pazite na kolena.

Vodolija

Posao: Imali ste mali brodolom na polju posla na neki način. Novčani šok koji ste pretrpeli bio je dovoljno jak da ste zamalo izgubili strpljenje. Bili ste spremni za veliku promenu, ali samo donekle.

Ljubav: Partner je neko ko je dosta povučen u odnosu na vas. Ne možete da razumete introvertnu prirodu i na neki način latentno ponašanje osobe pored vas, zapmatite da se suprotnosti privlače.

Zdravlje: Imate još uvek zaštitu na polju zdravlja.

Ribe

Posao: Nemate veće probleme osim poreza koji je došao na naplatiu. Imali ste dovoljno rokova da nemate pravo na žalbu. Ne odlažite svoje obaveze jer se ne može poreći vaša nemarnost. Ovaj put ćete na neki način naučiti lekciju kroz koju trenutno prolazite.

Ljubav: Partner ne želi više da bude u vašem fokusu. Spreman je da menja stvari u svom životu. Budite bezbrižni jer ono što mora da se desi samo je pitanje vremena.

Zdravlje: Obratite pažnju na oči.

24sata