Maja Nikolić je odlučila da poslije rijalitija “Farma” promijeni imidž, ali očigledno ne onaj koji su reporteri časopisa “Alo” uhvatili objektivom foto-aparata.

Osim što je smršavila tokom boravka u Lisoviću, ona se pozabavila sređivanjem međunožja mnogo više nego pazuha. Obrijani polni organ Nikolićeve sijevnuo je pred blicem foto-reportera, dok je ispod miške pokazala šiške.

– U studiju reditelja Dejana Milićevića Maja se uz tim šminkera i frizera spremala za fotografisanje pred izlazak novog singla, koji još drži u tajnosti. Snimanju je prisustvovao i njen mlađi sin Lazar, koji je mami savjetovao koju haljinu da obuče, a u međuvremenu je igrao igrice na tabletu – piše “Alo”.

U trenutku kada je nakon napornog seta odlučila da se posveti mezimcu da mu ne bi bilo dosadno, Maja je zaboravila to da ispod haljine nema gaćice. Kao na dlanu sijevnulo je pjevačicino međunožje, koje je otkrila haljinica pripijena uz tijelo, a Maja nije stigla da prekrsti noge da bi zaštitila svoju ćelavu cicamacu.

S obzirom na to da mamu ima prilike da viđa samo određenim danima jer je Maji starateljstvo nad njim oduzeto prošle godine, Lazar se nije odvajao od pjevačice. Iako je, kako kaže, odlučila da postane prava mala pahulja jer će za koji mjesec postati baka, u realizaciju ove ideje krenula je očigledno od međunožja. Dok je intimne dijelove dovela do savršenstva, pjevačici očigledno nije ostalo vremena da se posveti ostalim dijelovima tijela.

Zbog toga je ispod pazuha imala rane od brijača, ali i dlake koje su počele da rastu. U svakom slučaju, muškarcima njene dlake neće smetati jer je tamo gdje će njima pogled da se zalijepi sve čisto. Saradnici su od Maje odlučili da vizuelno naprave Merilin Monro, o čemu govore njena frizura, haljine i stav, dok je slučajno ili namjerno Nikolićeva uskočila u ulogu Šeron Stoun iz “Niskih strasti”.

Press