Kada je seks sa prelepom devojkom u pitanju, čini se da su muškarci spremni na sve kako bi je odvukli u krevet.

Korisnik društvene mreže Reddit postavio je pitanje: “Koja je najveća laž koju ste igovorili devojci kako bi je odveli u krevet?“.

Odgovori muškaraca koji su usledili bili su brutalno iskreni – pokazujući na šta su sve spremni. Međutim, ako dođe do seksa, i on uradi ovu stvar, odmah ga šutni.

Jedan korisnik napisao je da laže u vezi sa svojom visinom kako bi poboljšao svoje šanse kod devojaka, dok je drugi lepšim polovinama govorio da je njegov otac vlasnik kompanije Nintendo.

Pojedini muškarci imali su znatno direktniji pristup izjavljujući devojkama da ih vole, a jedan je čak devojci rekao da je on Betmen, ali nije poznato koliko uspeha je imao sa tom rečenicom.

Korisnik pod imenom Boshando napisao je da je sreo devojku koja je bila vegan i veliki borac protiv rata i nasilja, drugim rečima, daleko van njegove lige.

Međutim, on se ipak složio da sa njom ode na anti-ratni protest, i čini se da je to bila dobra odluka.

„Te noći smo imali fantastičan seks. Nakon svega sam joj priznao da sam u vojsci, i pobegao glavom bez obzira“, napisao je.

Jedan muškarac devojci je izjavio da je astronaut, a nakon što mu je poverovala, odlučio je da nastavi sa pretvaranjem.

Korisnik NeverBeenSentToJail priznao je da lagao devojku da je stariji nego što jeste, iako je bio samo tinejdžer.

„Pretvarao sam se da mi je auto udaren, tako da je ona morala da me pokupi za sastanak. Sačekao sam je ispred kuće koja je pripadala majci jednog mog prijatelja. Mislim da je sve vreme znala koliko godina imam i da je provalila da sam sve izmislio“, iskren je ovaj muškarac.

Naravno, mnogi su bili spremni i na mnogo više.

„Rekao sam devojci da imam ozbiljnih problema sa majkom koja se nije brinula o meni i da je jedini razlog zašto želim da imam seks činjenica da ćemo se posle toga maziti. Na ovaj trenutak nisam previše ponosan, ali sam bio napaljen“, napisao je RaidenTheConqueror.

Možda najčešća „laž“ koju su muškarci koristili odnosila se na to da je devojka sa kojom su veoma posebna, iako postoje mnoge, ona je jedina za njih“.

24sata