Manekenka Bojana Krsmanović, jedina je srpska manekenka koja se našla u poznatom magazinu “Sports Illustrated” gde pozira u kupaćem kostimu i svojim zmijskim telom mami uzdahe.

Nju uglavnom porede sa nekadašnjim modelom i lepoticom Sindi Kraford zbog mladeža koje obe imaju iznad usne, ali i glumicom Monikom Beluči.

Manekenka je jednom prilikom rekla da joj ta “titula” baš i ne prija toliko.

Bojanina noga je do sada kročila na mnogo revija gde je nosila kreacije brojnih poznatih dizajnere, ali je i njena lepota krasila naslovnice mnogih magazina.

Do nedavno je bila zaštitino lice brenda “Guess”, ali sada dominira u magazinu “Sports Illustrated”. Fotografiju sa snimanja je objavila na svom Instagram profilu, a pored nje je napisala da su joj se snovi ostvarili, da je srećna i uzbuđena što je ponela kupaći kostim za ovaj magazin.

Zbog njene prirode posla, često menja mesto stanovanja, tako da joj se nikad ne zna tačna lokacija. Za lepu brinetu mnogi kaži da ima malo veće proporcije tela nego druge manekenke, ali svakako joj to ne predstavlja problem da zasija u svetu mode i to baš u kupaćem kostimu u kojem pokazuje sve svoje čari.

24sata