Pogledajte šta vas očekuje na početku ove radne nedelje.

OVAN

Delujete kao neko ko dobro zna šta hoće ali vam je potrebna dobra taktika. Postavite se autoritativno i odlučno ali i pokažite dovoljno strpljenja, posebno ako radite sa strancima, posebno ako radite sa Vagom ili nekim Strelcem sa kojima nemate uvek dobru komunikaciju. Verovatno ste spremni da dosta novca uložite u nekretnine ili u zajednički projekat sa jednim Jarcem ili Bikom.

BIK

Dobro se slažete sa onima koji često putuju, sa strancima ili osobama koje rade za velike strane firme. Ako očekujete bilo kakvu ponudu, ona bi mogla malo kasniti ili ćete svoje planove morati da odložite. Nemate dovoljno novca ili ga ulažete u velike poslove sa strancima. Obnovite saradnju sa Jarcem čak i ako izgleda prilično naporna. Očekujete uskoro poveći dobitak.

BLIZANCI

Dobra saradnja sa ambcioznim saradnicima i onima koji očekuju da ih sledite u svemu što rade je za vas ključ uspeha. Potrudite se da budete maksimalno kooperativni jer ste skloni da sledite samo svoje ciljeve i snove.Trebalo bi da pokažete interesovanje za neki zajednički poslovni projekat, ma o kome da se radi, i ma ko da vam ga nudi.

RAK

Mnogi će vam davati korisne savete, ali vi ćete biti nepoverljivi ili preterano svojeglavi. Možete dobiti ponudu koja može biti ono na šta ste dugo već čekali. Mlađi kolega ili član porodice pokušava da vas nagovori na nešto na šta dugo čekate. Nov posao, nova prilika za zaradu. Osećate se spremnim da rizikujete, i da dobijete.

LAV

Bilo bi dobro da započnete neki nov posao, jer vam to može doneti satisfkaciju i neku vrstu popularnost. Ako možete da birate saradnike, neka to budu oni na koje ste sigurni da možete da računate. Kreativnost je ključ uspeha uz veliku dozu strpljenja.Najbolji izvor prihoda je trgovinski posao, ma šta to bilo. Trenutno, većina predstavnika vašeg znaka dobro finansijski stoji, a uskoro će još bolje.

DEVICA

Očekuju vas uspesi, nove ponude i mnogo toga dobrog. Neočekivani izazovi za koje ćete biti spremni, podsticaće vašu ambiciju u svakom pogledu. Moguća je saradnja sa Ovnom, Lavom i mogućnost napredovanja u poslu. Nalazite način kako da se postavite prema nekome od koga na neki način zavisite. Verujete da možete da dođete do nekog ekstra novca.

VAGA

Ne bi trebalo da se preterano fizički iscrpljujete ma kojim poslom da se bavite. Inače ste u periodu kada vaša energija opada i zato se posvetite samo onim poslovima koji vam se isplate. Mnogi pokušavaju preko vas da nešto profitiraju.Vaš praktičan duh ne dolazi u ovoj sedmici do punog izražaja. Prilično ste svojeglavi i ne slušate savete kako bi trebalo da rukujete s novcem

ŠKORPIJA

Ako ste verbalno jaki i moćni, možete biti preterano sigurni u sebe da svakom možete sve da kažete a to je loša taktika. Malo više diplomatije u odnosima sa onima koji vas nerviraju više će vam se isplatiti. Naradije biste novac trošiti na putovanja i na izlaske. Moguća je ponuda za neku ekstra zaradu, prihvatite je obavezno,ma ko da vam je nudi.

STRELAC

Možete dobiti poziv za susret sa osobom koja će vam ponuditi nov posao. Budite spremni da se uhvatite u koštac sa konkurencijom, ali i da prihvatite nove poslovne izazove. Od nekud vam stiže novac, moguće preko osoba koje su vam drage, preko igara na sreću ili preko rođaka iz inostranstva.

JARAC

Danas ste skloni da se bavite raznoraznim aktivnostima u toku kojih dolazi do izražaja vaša inventivnost, spremnost da preuzmete kormilo događaja u svoje ruke ali i poveća nervoza. Ne budite nestrpljivi, uskoro ćete videti rezultate svog rada. Mogući su dobici, bilo preko posla u vezi sa nekretninama ili preko članova porodice. Pokušavate da budete štedljivi ali vam to malo teže polazi za rukom.

VODOLIJA

Ako situacija bude počela da se komplikuje, razlog tome je vaša loša koncentracija, posebno u jutarnjim satima i jako osećanje odgovornosti. Postavili ste sebi gotovo nemoguće ciljeve. Bolje organizujete svoje vreme tako da vam ostane dovoljno vremena za sve aktivnosti. Nije momenat da rizikujete ulazeći u nove, nesigurne poslove niti da ulažete svoj novac. Trebalo bi da naučite kako da rukujete novcem, mnogo trošite.

RIBE

Imate mogućnost sjajne saradnje sa mlađim muškarcima, ma kog pola da ste, naročito ako ste u poslednjoj dekadi znaka. Takmičarski duh vas ne napušta, spremni ste na nove izazove, posebno kada je inostranstvo u pitanju. Spremni ste dosta da potrošite, naročito na društveni život. Članovi porodice vam daju praktične savete u vezi sa novcem.

Izvor: conopljanews