Svi sebi postavljamo čuveno pitanje: Da li sam dobra u krevetu? Naravno, poput ljubljenja, dobar seks povezan je i sa kompatibilnošću – ali bez obzira na želje vašeg tipa, ovo su dokazi da si najbolja koju je ikada imao.

1. Steže šake

Fizički znak koji nedvosmisleno govori da je u kompletnoj ekstazi je definitivno stezanje šake. Ovo je jasan pokazatelj da se trudi da se seks ne završi prerano. Ne znamo šta mu radiš, ali očigledno uživa kao nikada do sad.

2. Želi još

Kada mu prvi put oduvaš mozak, neće moći da se zasiti. Sama pomisao na seks koji ste imali biće mu toliko uzbuđujuća da će želeti da te istog trenutka odvuče u spavaću sobu. Ako je spreman za drugu rundu, jasno je da si neverovatna u krevetu.

3. Nastavlja da flertuje i posle seksa

Mnogi tipovi će posle sjajnog seksa poslati nekoliko “nevaljalih” poruka devojci kako bi joj iskazail dodatnu naklonost. Ove poruke i flert koji dolazi sa njima odličan su način da se dodatno pojača iščekivanje narednog puta.

4. Ne može da skloni ruke sa tebe

Ako muškarac ima odličan seks, postaće još više fizički nastrojen. Bukvalno neće moći da skloni ruke sa tebe. I dok su seksi poruke verbalni podsetnik na to da te želi, konstantni dodiri ovu poruku prenose jasno i glasno.

5. Rekao ti je da je bilo neverovatno

Ovo je prilično očigledan znak, ali ako ti kaže da si bila neverovatna, on to zaista i misli. Nemoj samo preći preko ovih komplimenata nego ih iskreno primi. Ne govori ti to da bi ispao fin, već želi da nastaviš da radiš ono što već radiš u spavaćoj sobi.

6. I tebi je bilo neverovatno

Za tango je potrebno dvoje. Ako ti je seks bio nezgodan ili čudan, verovatno je i on imao identično iskustvo. Ako si osetila strast i nežnost, onda je i on.

7. Uči nove trikove

Muškarcima je takmičenje u prirodi. Ako je oduševljen stvarima koje mu priređuješ iza zatvorenih vrata, oseetiće potrebu da se i sam iskaže još bolje. Ako počne da ti pruža stvari koje ranije nije, to je jasan znak da želi da te zadovolji isto onoliko koliko ti zadovoljavaš njega. Međutim, ako nisi impresionirana, reci mu. Uz dobru komunikaciju i malo vođstva i on može da postane rok zvezda među čaršavima.

24sata