Žene su sposobne da svojom seksi magijom pokrenu svog muškarca, ali ne samo to. One mogu da izvuku od njega ono najbolje

Seksualne aktivnosti treba stalno negovati novim malim trikovima, jer ako vam seks s partnerom dosadi, velika je verovatnoća da ćete se ubrzo razići.

Seksolog, Šon Džejmson, u intervjuu za Your Tango, je dao ključ uspeha za seksualni intenzitet, piše Jutarnji list.

Zapravo, ako želite da pomognete sebi i partneru, morate da začinjavate vaše intimne odnose raznim eksperimentisanjem. Džejmson navodi da je pri eksperimentisanju najvažnije pronaći zajedničke granice, jer je neminovno da oba partnera neće jednako uživati u svemu. Možda jedan partner više voli smenjivanje dominacije i potčinjavanja, dok drugi više uživa u igranju uloga i seksu na javnim mestima.

Ono što je kod eksperimentisanja odlično je to da ćete sigurno otkriti nešto novo što volite, a da toga pre niste bili svesni – dodao je ovaj seksolog.

Sledeće seksi igre morate da probate sa partnerom.

Ispunjavanje fantazija

Treba da pronađete siguran i zabavan način za istraživanje maštarija. Jednostavan primer je da oboje na mali komadić papira napišete svoje seks-fantazije. Bitno je napomenuti da partner mora da pripremi jednak broj maštarija. Isavijajte papire i podelite ih u tri grupe da bi bilo zanimljivije.

Prva grupa treba da uključuje pitomije ideje, kao što su oblačenje seksi odeće ili vođenje ljubavi uz sveće. Sledeća grupa treba da bude nešto riskantnija, a može da uključuje grupni seks ili seks na javnom mestu. Treća grupa uključuje najmračnije i najskrivenije maštarije.

Posle podele papira, seksi igre započnite od prve grupe, a možete ići dalje tek kada iscrpite sve maštarije iz prve grupe. Oboje, međutim, morajte imati pravo veta, ali to pravo ne bi trebalo da zloupotrebljavate.

Izlazak na javno mesto

Nevaljale radnje u javnosti mogu da budu jako napaljujuće, ali to možda nije najbolja seksi igra za svakoga. Neki ljudi se možda ne osećaju slobodno da javno pokazuju intimu, a Džejmson nikako ne savetuje parove da rade nešto ilegalno.

Kada već pominjemo ilegalno ponašanje, intimni odnosi u javnosti najčešće jesu ilegalni, pa poznati seksolog savetuje da pokušate samo sa sočnim ljubljenjem.

– Znam, ovo je očigledna opcija, ali ljubljenje u javnosti, pogotovo na francuski način, je i dalje prilično vruće. Probajte to da radite na poznatim mestima u vašem gradu, a možete i da pokušate i na nekom mestu koje je napušteno  – kaže Džejmson.

Devojke svojim partnerima mogu da “zagorčaju” život tako što mogu da skidaju delove garderobe i da daju svojim muškarcima tokom boravka van stana.

– Sledeći put kada ste napolju s partnerom, a nosite suknju, diskretno skinite gaćice i dajte mu ih. Sigurno se neće buniti, a napalit će se jer će ga to podsetiti na proživljene trenutke – kaže Džejmson.

seks

Golicanje mašte

Ova igra je jedna od najboljih koje možete da igrate sa partnerom, a uz to je primenljiva bez obzira na to koliko godina imate.

– Ideja je da lagano golicate maštu partnera ceo dan. Prilikom igranja možete da budete jako eksplicitni, odnosno onoliko koliko želite. Tako na primer možete partneru usred radnog dana da pošaljete seksi poruku: “Uradiću ti neke jako nevaljale stvari … ali ne sad odmah” ili “Nadam se da ćeš izdržati do kraja dana, jer imam nešto u planu za tebe, žestoko i seksi” –  predlaže Šon.

U slučaju da ste u javnosti, Džejmson devojkama preporučuje da pitaju svoje partnere zašto su sada ovde, a ne u krevetu i da naglase da su trenutno jako napaljene.

– Možete mu reći da biste ga zaskočile da niste na ovako javnom mestu. Time ćete ga podići seksualnu energiju i onda kada dođe trenutak za intimu, vaš partner će se ekstra potruditi da sledeći seks bude nezaboravan – zaključuje Šon Dejmson.

Telegraf