U bijeljinskom selu Dazdarevo maloljetna djevojčica danas je pokušala samoubistvo pucnjem u sebe saznaje BN televizija.

Naš reporter sa mjesta događaja javlja da se petnaestogodišnja djevojčica, učenica devetog razreda osnovne škole, pokušala ubiti pucnjem iz pištolja u slijepoočnicu. Živa je, ali bez svijesti. Zbog ozbiljnosti povreda i životne ugroženosti djevojčica je hitno prevezena za Beograd.

Za sada nije poznato više informacija o stepenu povreda djevojčice i stanju u kome se nalazi. Takođe, nisu poznati ni motivi njenog pokušaja samoubistva.

Nezvanično saznajemo da je djevojčica to uradila u svojoj sobi. A mještani Dazdareva, među kojima se tek pročulo za ovaj nemili događaj su u šoku i ne mogu ni pretpostaviti šta bi mogao biti uzrok njenog čina, jer za porodicu iz koje potiče i za samu djevojčicu imaju samo riječi hvale.

“Divno dijete, divno vaspitano i ne samo ona, divna je i cijela njena porodica, otac, majka, brat… Ovo nas je baš iznenadilo”, kažu šokirane komšije novinaru BN televizije na mjestu događaja.

Ipak, mještani ne mogu da se ne sjete da je ovo druga slična tragedija u ovoj porodici. Naime, djevojčicin stric je nedavno na, takođe veliko iznenađenje svih koji ga poznaju, izvršio samoubistvo.

rtvbn