Ekrem Jevrić ostaće poznat po skandalima u rijalitijima, ali prvenstveno kao jedan od prvih srpskih Youtube fenomena – hit koji ga je proslavio “Kuća – pos’o” i dalje broji milione pregleda.

“Kuća – pos’o” odjeknulo je 2010. a Ekrem je dobio gomilu fanova. Većina njih mislila je doduše da je reč o parodiji. No, i kad je postalo jasno da nije u pitanju šala, ova pesma postala je “himna” svakog “običnog, prostog čoveka koji rinta u inostranstvu”.

I mnogi su zaključili da je to priča Ekremovog života. Međutim, jednom prilikom objasnio je da tu nije on glavni junak.

 

“Navelo me ovu pesmu da snimim, ja sam ovde 22 godine, video sam narod, idem da ga tražim, on kaže: ‘Pa on je na pos’o’. Ja idem sutradan opet da tražim čoveka, on kaže – ‘ja sam na pos’o’. Pa onda, ja idem tamo vamo i opet tražim čoveka ‘molim te, treba mi nešto’ a kaže žena ‘on je na pos’o’. Onda sam ja to planirao i komponovao i tu pesmu sam napravio za takvu stvar”, rekao je Ekrem u intervjuu televiziji “Bostel”.

“Ja sam tu pesmu izmislio, pošto vidim ovde žene rade, a ostave dete od šest godina koje je samo kući, a ona ide da radi. I onda sam ja otpevao pesmu kako da ona ne izgubi to bogatstvo jer deca su veliko bogatstvo. I tako ono, kao, u suštini sam ja izmislio pesmu i zaključio sam da je to malo o istini i spevao sam tu pesmu ‘kuća pos’o, pos’o kuća’.”

Što se Ekrema tiče, on je radio je u pilanama, pa kao taksista, pa je održavao zgradu, a pevao je i po srpskim svadbama u Americi. U poslednje vreme zarađivao je kao učesnik rijaliti programa.

prijedor24h/24sata