Modni kreator Saša Vidić ne libi se da iskaže svoje mišljenje o stilu estradnih ličnosti.

Iako je mnoge pjevačice “zavio u crno” svojim komentarima, Saša tvrdi da je u većini slučajeva dobronamjeran, ali da one, jednostavno, ne žele da prihvate kritiku.

On ni ovoga puta nije birao riječi kada je opisivao stil pjevačica Radmile Manojlović, Stojanke Novaković Stoje, Stanojke Bodirože Ćane i Dragane Mirković, dok je najgore prošla Dara Bubamara.

– Dari Bubamari nema spasa, njoj bih morao da vadim sve, od silikona do polnih bolesti, pa tek onda da joj sređujem stajling. Ona je kao lakmus, kao plodno tlo za bakterije. Pokušao sam da radim sa Viki Miljković, ali ni njoj nema pomoći. Sredio bih, recimo, Jelenu Kostov, ona ima divno tijelo, ali bih je obukao potpuno drugačije, urbanije – kaže kreator, koji je poslije Dare kao najgore obučenu pjevačicu na estradi naveo Radmilu Manojlović i njen stil je opisao kao jeziv.

– Kod Rade sam uvijek dobronamjeran, čak joj i dam šansu. Ona nosi salonke sa bulevara i to je jezivo. Rada ima najbolje tijelo i najgoru garderobu. Često pomislim kako bi ta žena izgledala u običnom crnom bikiniju, a ona opet izgleda katastrofalno. Eto, ona je primjer da savršeno tijelo ne izgleda dobro i u džaku – objašnjava Vidić.

Da Rada nije usamljeni slučaj, dokazuju i njene koleginice koje je Vidić svrstao u top-tri na listi najgore obučenih pjevačica.

– Ako bih naveo pod ženskim rodom Ćanu, pošto je kod nje upitno šta je, kada je onolika, onda bi ona bila sigurno u top-tri najgore obučenih žena. Tu su, naravno, Stoja i kraljica neukusa Dragana Mirković. Ona je perjanica lošeg stila i predvodnica tog nekog nazovimo imidža. Kada sa toliko para izgledaš kao đubre, to je za mene fenomen – rekao je u svom stilu šarmantni kreator.

Ipak, kako nikada nije sve crno, Saša smatra da na našoj sceni postoje pjevačice koje su besprijekorno obučene, iako su u manjini.

– Da ne navodim Cecu i Seku, pošto su mi one prijateljice, najbolje obučene na našoj sceni su Katarina Grujić i Milica Pavlović. Katarina je prava vamp žena, sinonim za novu Sofiju Loren u kombinaciji sa Monikom Beluči, prava putena žena. Milica Pavlović je divna, ali naravno, i nju ponekad kritikujem kad pogriješi – iskren je Vidić.

Seki bih zabranio selfije

Modni kreator tvrdi da kritikuje i prijateljicu Seku Aleksić i otkriva da pjevačica i u prvim danima trudnoće uživa u poziranju pred objektivima.

– Seka se i dalje fotografiše, nije se oporavila od selfi tripa, a trebalo bi. Što se njenog stajlinga tiče, i nju kritikujem. Ponekad se fotografiše u nekim grozomornim haljinama, da bi reklamirala neke nebitne ljude, ali sve je to dio posla – objašnjava Vidić.

Seljanke umislile da su zvijezde

Saša objašnjava da njegove primjedbe na račun stajlinga mnogih pjevačica ne predstavljaju profesionalno mišljenje, već vid objašnjenja narodu, koji nema pravu sliku o njima.

– Volim da zabavljam ljude na društvenim mrežama. Pjevačice se bune, ali kada ih kritikujem, to nije profesionalna kritika, već parodija na ono što one misle da jesu, pošto sve misle da su velike zvijezde i da su popile pamet cijelog svijeta, a u stvari su jadne seljanke koje nikada neće izaći iz tog začaranog kruga. Narodu to treba objasniti, dati mu malo veselja i razotkriti ko su i šta su njegovi idoli – kaže Vidić.