Device ispunjavaju svoja obećanja, Škorpije vole duboko i brzo praštaju…Saznajte šta je ljudima najprivlačnije kod vašeg znaka?

Ovan

Ok, možda ste vi veliki šef koji u ljubavi, kao i u poslu, želi da ima potpunu kontrolu. Međutim, ona u vašem slučaju nikad nije izgledala toliko neustrašivo i “stajliš”! Vaša istinski neverovatna osobina potiče sa vaše mekše, ranjivije strane. Testirajte svoje granice komfora u zoni ranjivosti i vaši odnosi (i ljubavni i prijateljski) sa ljudima će se produbiti. Takođe, vašem partneru će se svideti ako ostavite i njemu da nešto odluči – pokažite da imate poverenja!

Bik

Vi zaista znate da uživate i u krhkim počecima i zrelim stadijumima veze. Senzualnost je vaša stručnost i potpuno razumete kakvu moć ima dodir. Za vas prioritet imaju čak i kvalitet posteljine, jastuka i veša. Pošto ste zemljani znak koji na toj istoj zemlji stoji vrlo čvrsto, postarajte se da date partneru malo više prostora da se izrazi. Tada će vaša veza dobiti više prostora za razvoj. Kada je temelj ljubavi prisutan, uživaćete u stvaranju stabilnog zajedničkog života.

Blizanci

Inteligencija vas najviše privlači i neophodna je ako vaša veza planira da preživi duže od tri dana. Merkurove bebe vole istovremeno aktuelne vesti i teoriju relativiteta. Iako vam je intelektualni izazov ključan, nije sve u tome. Izazovite sebe da se istopite od osećanja i da izgradite emotivnu povezanost. Uživajte u tišini onoliko koliko uživate u rečima. Težite ravnoteži između srca i uma.

Rak

Vi čeznete za stvaranjem bezbednosne čaure – gnezda – doma koji ćete podeliti sa nekim sa kim ćete biti do kraja života. Jednom kad ste bezbedni, tada će kvaliteti vašeg znaka isplivati na površinu. Za vas su međusobno jaka osećanja temelji ljubavi i zauzimaju prvo mesto na vašoj listi. Potrebe vašeg partnera mogu biti drugačije od vaših, tako da bi trebalo da izdvojite malo vremena da spoznate šta tačno njega zadovoljava kako biste bili najbolja podrška jedno drugom kroz život.

Lav

Vama vlada Sunce, centar sunčevog sistema i, baš kao Sunce, najviše uživate kad ste u centru pažnje. Vi tada, zauzvrat, postanete najdarežljiviji i najverniji partner. Poznati ste po svojim velikim znacima pažnje, aurom dramatičnosti i skupim ukusom. Ipak, probajte da suzbijete potrebu da kontrolišete sve i svakoga, jer zraci sunca mogu izgoreti nekoga kada su prejaki. Izdvojte vreme da malo “ohladite”. Neka vatra tinja tako što ćete slaviti svoje živote!

Devica

Vi držite svoja obećanja i posvećen ste partner kada jednom nađete osobu čije vrednosti odgovaraju vašim, u onom ruka – rukavica smislu. Uglavnom cenite staromodno udvaranje ili romantične piknike u parku jer vaša ljubav ima tu dozu nevinosti i čistote. U idealnim okolnostima, vaš partner donosi toliko svetlosti i smeha u vaš život i sve to sa dozom dobrih manira. Dozvolite romansi da se lagano razvija, kao u starim filmovima.

Vaga

Vaš znak generalno favorizuje brak, tako da vi imate prirodnu naklonost ka ulaganju truda u to da se vaš partner oseća specijalno. Vi ste kraljica maštanja o najromantičnijoj noći, a potom ćete to i ostvariti! Dobra muzika, osvetljenje, boje i mirisi šarmiraće svakoga. Vaša lekcija o ljubavi je da vrednujete sebe i izdvojite vreme najpre za sebe, da se ne opečete tako što ćete samo vi biti ti koji dajete.

Škorpija

Ljubav je za vas “sve ili ništa”. Volite duboko i brzo praštate čak i kada osećate da se neko ogrešio o vas. Pošto ste vodeni znak, vaše emocije su intenzivne i posvetićete svaki deo svog bića svojoj vezi. Samim tim, izbor partnera je za vas od velike važnosti. Vaša ljubav je vama inspiracija, tako da treba dobro da upoznate vašeg partnera pre nego što se potpuno vežete za njega.

Strelac

Vi ste slobodnog uma i duha, tako da vaš partner mora ili da vas prati, ili da vam pruži neophodan prostor. Partner za putovanja, koji sa vama mašta o novim avanturama, bio bi idealan par. Kao vatreni znak, vaša strast je jaka i uvek imate apetit za isprobavanje novih stvari – kako što se tiče kulturnih i lokalnih događaja, tako i u krevetu! S tim u vezi, moguće je da vaš partner neće imati dovoljno snage da vam parira, pa bi trebalo da, zarad boljeg zdravlja vaše veze, razvijete i vašu zasebnu, zajedničku “scenu”.

Jarac

Vi ste znak koji odiše prirodnom elegancijom. Prirodno vam je i da planirate budućnost, tako što ćete posvetiti vreme samo nekome ko ima potencijala za dugovečnost. Vi se divite onima koji su ambiciozni, kao i vi. Ipak, poznati ste i po svojoj senzualnosti i razvijenom osećaju za dodir. Prepoznajte kad vaša veza postane zanemarena zbog vašeg posla, i posvetite se rešavanju problema pre nego što stvari odu predaleko.

Vodolija

Kao najslobodniji zodijački znak, vaš ljubavni život će najčešće biti jedinstven budući da vas nikakve norme ne interesuju. Vaš partner i vi ćete učiniti najbolje ukoliko započnete kao dobri drugovi, koji dele zajednička interesovanja. Čim se vaš odnos razvije, biće vam potrebna zdrava doza slobode. Pravi partner će ceniti vašu nezavisnost i neće je shvatati kao pretnju. Fokusirajte se na razvijanje ličnih interesa jer ćete vi sami poštovati te kvalitete kod vašeg partnera. Tada zajedno sazidajte samo vaše nekonvencionalno carstvo!

Ribe

Vi ste najčešće dobro poznati po vašoj senzitivnosti i sposobnosti da volite bezgranično. Kao nematerijalista, možda ćete više vrednovati kvalitetno provedeno vreme i osećaj duboke emotivne povezanosti. Vaš partner takođe mora da ceni iskrenost, da brine i da bude dobar sagovornik, jer vi ne želite sebe da poverite nekome ko zauzvrat ne pokazuje isto. Iskazivanje ljubavi zauzima najveći prioritet kod vas i treba da bude svakodnevno veličana.

24sata