Biku ispomerajte nameštaj, Vodoliji spremite doručak

Teško je raskinuti sa nekim. Zato vam dajemo najbolje načine da naterate svaki horoskopski znak da prekine vezu umesto vas i poštedi vas nepotrebne agonije.

Ovan

Najbolji način da vas Ovan ostavi jeste da postanete sve ono što ne može da podnese: lenji, zbunjeni i preterano oprezni.

Bik

Sve što je potrebno jeste da Biku malo poremetite život. Počnite da pomerate nameštaj bez upozorenja, odbijajte da idete na mesta na kojima ste ranije uživali i naterajte ga da radi nove stvari svaki put kada napustite kuću.

Možda će vam trebati malo vremena, ali Bik će sasvim sigurno u nekom trenutku poludeti i ostaviti vas.

Blizanci

Idealan način da vas Blizanac ostavi je da prekinete komunikaciju s njim. Vaše stvari će se vrlo brzo naći na ulici, i to ne u koferu.

Rak

Kada jednom uđete u vezu sa Rakom, njegovi ste zauvek. Vrlo brzo postaćete deo njegove porodice, a on će svake nedelje dolaziti kod vaših roditelja na ručak. Žao nam je, ali jedini način da raskinete sa Rakom je da to sami učinite.

Lav

Lav ne može da podnese ako ga ne tretirate kao najveću ljubav svog života. Ako oseti da se vaš svet ne vrti oko njega, nemojte biti iznenađeni ako se niotkuda pojavi helikopter prepun njegovih prijatelja da ga odveze u emotivnu bezbednost.

Devica

Ako se zabavljate sa Devicom, nećete želeti da raskinete. Ovaj znak ne ulazi u vezu, posebno seksualnu, ako u tome ne vidi nešto dugoročno. Iz ove veze nećete želeti da izađete jer ćete i vi videti zajedničku budućnost.

Vaga

Najbolji način da vas Vaga ostavi je da se samo opustite i ne radite ništa. I nemojte se praviti kao da vam je žao zbog toga. Vage su izuzetne u komunikaciji i postaraće se da vam stave do znanja da su potrebne određene promene ako želite da ostanete zajedno. Ali što manje interesovanja budete pokazivali, to će im biti lakše da vas ostave.

Škorpija

Izrazite svoju ljubav. Čak i da Škorpija oseća isto, biće toliko prestravljena tom otvorenošću da će pobeći glavom bez obzira.

Strelac

Strelac ljubav posmatra kao sport i takmičenje, tako da je najbolji način da vas ostavi da se ponašate kao da ne možete da mu parirate. Ovo je najbolje iskazati u krevetu. Kada pokuša akrobatski seks sa vama, samo lezite i pravite se da ste mrtvi. Čim vratite odeću na sebe, Strelac će biti na izlaznim vratima.

Jarac

U pitanju je političar horoskopa opsednut statusom i ugledom. Jedna ili dve neprijatne situacije sa vama biće dovoljne da shvati da nećete biti njegova prva dama.

Vodolija

Kao najnezavisniji i najstabilniji znak horoskopa, Vodolija neće imati nikakav problem da vas ostavi jer nije preveliki obožavalac posvećenosti. Kako bi ga ubrzali u toj nameri, dovoljno je da mu spremite doručak i on će taj potez protumačiti kao pokušaj mu kontrolišete ceo dan. Za maksimalan efekat, isecite mu hranu u tanjiru i toliko će poludeti da će to biti vaš poslednji zajednički obrok.

Ribe

Ovaj znak je večiti sanjar koji ne podnosi stvari koje odrasli moraju da rade. Pojavite mu se pred očima sa računima i tražite pomoć. Ne samo da se neće potruditi da otvori koverte, već vam neće ni reći da se preselio u drugu zemlju jer nije mogao da vas dobije.

24sata