Raku će skočiti pritisak, Strelac ima putokaz ka srodnoj duši

Saznajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Ljubav: Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred voljenom osobom. Posao: Vaša poslovna strategija ne ostavlja ubedljiv utisak na određene saradnike. Zdravlje: Više tečnosti.

Bik

Ljubav: Partner deluje nezadovoljno i čini vam se kao da mrzovoljno komentariše zahteve. Posao: Dobro razmislite pre nego što povučete novi poslovni potez. Zdravlje: Hronične tegobe.

Blizanci

Ljubav: Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Posao: Vaše ideje ne mogu da zažive bez nečijeg praktičnog usmeravanja i podrške. Zdravlje: Odlično!

Rak

Ljubav: Izbegavajte osobu koja ne odgovara vašim emotivnim afinitetima. Posao: Potrebno je da se suočite i s negativnim reakcijama. Zdravlje: Kontrolišite pritisak.

Lav

Ljubav: U ljubavi izbegavajte žaoke koje vas nepotrebno razdvajaju. Posao: Ne budite suviše nametljivi, prepustite drugima da govore u vašu korist. Zdravlje: Bolovi u nogama.

Devica

Ljubav: Uporni ste. Imate planove od kojih ne treba da odustajete. Posao: Kontaktirajte sa osobom koja vam nudi saradnju i udružite svoje poslovne interese. Zdravlje: Dobro se osećate.

Vaga

Ljubav: Delujete suviše napeto u nečijoj blizini i svesni ste da ne možete da prikrijete šta osećate. Posao: Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama. Zdravlje: Moguća je prehlada.

Škorpija

Ljubav: Potrebno je da delujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumevanja. Posao: Postoje događaji na koje nemate veliki uticaj, neko drugi ima izvršnu moć. Zdravlje: Više se odmarajte.

Strelac

Ljubav: Kontaktirajte sa osobom koja podstiče kreativnu inspiraciju i zadovoljstvo. Posao: Potrudite se da predstavite svoje sposobnosti u pravom društvu. Zdravlje: Dobro.

Jarac

Ljubav: Budite mudri i promišljeni i bez rasprave. Posao: Ukoliko imate dobre ideje, proverite njihov odjek u krugu saradnika. Ne brzajte s donošenjem odluka. Zdravlje: Posetite stomatologa.

Vodolija

Ljubav: Potrebna vam je osoba s kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti. Posao: Izbegavajte zaoštreni sukob sa saradnicima. Zdravlje: Ne ignorišite tegobe koje osećate.

Ribe

Ljubav: Izgleda da ste se ozbiljno zaljubili. Posao: Mimo svoje volje, upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz. Zdravlje: Dobro se osećate.

24sata