Blizanci se zaljubljuju, Vage zavode na svakom ćošku

Pročitajte kakvi su vam izgledi u ljubavi na današnji dan.

OVAN

Partner vam je desna ruka. Nezamenljiv je. Svesni ste da ste dobro izabrali i da nemate nameru da se pravdate za ranije pokušaje koji nisu uspeli.

BIK

Ukoliko ste sami, imate motiv da se nešto konkretno promeni na emotivnom planu. Upoznajete solidnog, potencijalnog partnera, koji vam šalje pozitivne vibracije.

BLIZANCI

Ukoliko imate simpatiju o kojoj često mislite, snovi mogu da vam se ostvare i postanu java. Možete se zaljubiti bez obzira na status koji imate.

RAK

Nemate neku veliku ljubavnu priču još uvek. Mislite da vas parter poamlo vara i da nemate na koga da se oslonite. Povedite računa o svom ponašanju.

LAV

Osoba na koju ste mislili okrenula vam je leđa u poslednjem trenutku. Budite spremni na ovakve izazove jer imate još mnogo toga da doživite od suprotnog pola. Naravno, uključujući i pozitivne stvari.

DEVICA

Partner na koga često mislite vas ne zaslužuje u toj meri, kako ste zamislili. Budite rezervisani kada su neke sitnice u pitanju, kao što je ne javljanje na telefon.

VAGA

Bićete iznenađeni nečijim stavom, kada su u pitanju izjave ljubavi. Ni ne slutite koliko ste poželjni, kada su u pitanju oni koji vas odavno žele.

ŠKORPIJA

Bićete prijatno iznenađeni nečijom ljubavnom izjavom. Niste se nadali da se ovako nešto, brzo može desiti.

STRELAC

U emocijama ste pomalo otvoreni za nešto novo, bez obzira na trenutnu situaciju i partnera pored vas. Imate mišljenje da zaslužujete mnogo više.

JARAC

Osoba koja je trenutno pored vas zaslužuje pažnju. Ne budite na distanci već se otvoreno potrudite da pokažete emocije koje se od vas traže.

VODOLIJA

Imate odličnu priliku da upoznate zanimljivu osobu. Budite u većem krugu prijatelja, kako ne biste propustili priliku za vašu trenutno neispunjenu emotivnu stranu.

RIBE

Isuviše ste se obavezali na poslovnoj strani. Nemate dovoljno strpljenja za partnera koji je trenutno pored vas.

prijedor24h