Navijači Partizana sa Kosova i Metohije uputili su danas pismo javnosti u kojem zahtjevaju od generalnog direktora Miloša Vazure da podnese ostavku, zbog, kako su istakli, nemoralnog i bahatog ponašanja.

“Zgražavajući se od nepristojnog ponašanja i bahaćenja Miloša Vazure, ogorčeni na njegov nekulturan i krajnje nemoralan odnos prema Partizanu, zahtjevamo njegovu hitnu i neopozivu ostavku”, navodi se u pismu navijača crno-bijelih.

Pristalice Partizana poručuju da ponašanje Vazure iritira svakog kojima su crno-bijele boje u srcu, u trenucima kada se klub suočava sa lošim rezultatima ove sezone.

“Nemoralan čin Vazure je da, u trenutku kada Partizan upada u sve teže finansijske probleme i krah kluba, sebe nagradi sa specijalnim sportskim premijama i dodacima tako da na osnovnu platu od preko pet hiljada evra doda još koji evro više je čin koji ponižava svakog časnog i poštenog navijača Partizana”.

Navijači sa Kosmeta ističu da bahaćenje Vazure ne mogu mirno da posmatraju i traže momentalnu ostavku mladog čelnika.

“Zato aktiviramo alarm za spasavanje našeg voljenog kluba, time što tražimo da Vazura podnese hitnu i neopozivu ostavku na mjesto generalnog direktora Partizana.

Ovim vapajem štitimo sav crno-bijeli svijet i našu crno-bijelu familiju, sa željom da spasemo naš voljeni klub”.

Vazura u Partizanu ima mjesečna primanja od 138.000 dinara, plus 4.000 evra od Upravnog odbora.

Tanjug