Žene su te koje prednjače po kompleksima, ali i muškarci nisu pošteđeni ovih boljki. Evo čega se oni stide I o čemu lažu

1. O godinama

I dok u tinejdžerskim danima kako bi osvojili devojke lažu da su barem pet godina stariji nego što zaista jesu, tokom godina situacija se počinje menjati, a četrdesete polako, ali sigurno postaju tridesete.

2. O visini

Jedan od najvećih muških kompleksa je upravo visina. Muškarci nižeg rasta često se osećaju nesigurno pored lepotica u vrtoglavim štiklama pa ako je i vaš muškarac približno vaše visine, ne preterujte s potpeticama.

3. O primanjima

Automobili i novac san su gotovo svakog muškarca. U današnje vreme kada jespoljašnost privlačnija od one prave unutrašnje jepote teško je ostati pribran. Upravo zbog toga muškarci se osećaju moćnije ako u datom trenutku spomenu kako su finansijski dobro situirani.

4. O kozmetici i nezi

Iako je kozmetika žensko područje sve više i više muškaraca otkriva čari glatke kože i sjajne i mirisne kože. Iako vam neće otkriti, ali većina će muškaraca rado isprobati proizvode za negu lica, tela i kose.

5. O seksualnoj aktivnosti

Seksualna moć vrlo je jako oružje, posebno tokom muških razgovora. Upravo zbog toga vrlo često se u takvim pričama izmigolji i pokoja laž. Laž o većoj seksualnoj aktivnosti posebno je prisutna kod slobodnih muškaraca koji se međusobno takmiče.

6. O veličini penisa

Ovo područje zaista nije potrebno objašnjavati jer od pamtiveka je veličina polnog organa bila dokaz muškosti.

7. O masturbaciji

Šta god vi mislili o svom partneru morate biti svesne kako 99 posto muškaraca redovno masturbira. Ako vam se to ne sviđa radije nemojte ništa ni pitati.

nadlanu