Nova učesnica Anamarija Džambazov pronašla je pravo rješenje kako da Zmaja od Šipova otjera iz šou programa “Parovi“, u kojem namjerava da ostane pet godina.

vakvu ponudu za napuštanje vile i prestanak daljeg takmičenja u zabavno humorističkom programu “Parovi”, Ilija Grahovac do sada nije dobio.

Anamarija Džambazov, koja je u šou program na Hepi televiziji ušla s novom ekipom učesnika, ogorčena je što stariji takmičari „Parova“ još nisu izašli iz vile, jer oni ne mogu da dođu do izražaja.

– Treba da nominujemo stare takmičare i sve ih izbacimo, kako bismo mi došli do izražaja ovdje . Ne možemo da se opustimo i zabavljamo kao što treba. Želim da se pokažem i da dobijem priliku da me neko pozove da budem voditeljka. Sve je više onih koji iz rijalitija postanu tv lica nekih televizija – rekla je Ana Marija.

Iz tog razloga, ona je, kao i većina učesnika nominovala Zmaja od Šipova za izbacivanje, jer je svjesna da je on najveći šoumen u rijalitiju.

– Užasno si naporan. Mislim da imam rješenje za tebe. Ako ti popu..im, hoćeš li otići iz rijalitija? Nikad u životu ne bi dobio bolji oralni seks! Nego se bojim da ne dobiješ srčani udar, koliko bi ti bilo dobro. Eto, ako je to način da odeš odavde, uradićemo to – rekla je nova učesnica.

Ovo je još jedna djevojka, koja se ponudila Zmaju od Šipova.

Ali, Zmaj od Šipova se nije izjasnio. Samo je rekao da su ove nominacije namještene i da je Nenad Marinković Gastoz nagovorio djevojke da upišu Zmajevo ime na listiću za izbacivanje.

ALO/Press