Goga Aleksić i Filip Đukić na sinoćnoj žurki ponovo su se dohvatili, a go-go igračica mu je čak priuštila i oralni seks.

ao i na svakoj žurki do sada, glavni akteri su i ovoga puta bili Goga i Filip.

Go-go plesačica je izgleda baš odlijepila za manekenom, pa svako pijanstvo koristi da ga odvuče u krevet. Sinoć je Goga imala malo poteškoća u početku, ali uspjela je Filipa da odvede najprije do paravana u garderobi.

Da bi došla do seksa, morala je prilično da se potrudi, a malo se i iznervirala.

“Hoću da me j*beš sad. Iako sam dobila, ali nema veze, mnogo sam napaljena. Je l’ ti je gadno”, uporna je bila Goga, dok se Filip nećkao.

I dok se on premišljao, Goga nije bila zadovoljna veličinom njegovog penisa, pa je morala malo da se potrudi oko toga, piše Kurir.

Nakon što je vidjela da ne može tako lako da ga ubijedi, ali i uzbudi, ona je riješila da preuzme stvar u svoje ruke – kleknula je ispred Filipa i oralno ga zadovoljila, dodaje list! On se nije bunio, već je pristao na ovu igru koju su žestoko i brzo priveli kraju.

Nakon toga, ona je u naletu bijesa nekoliko puta pomenula da ne želi da ga primi u svoj krevet, ali ovog puta u krevetu nisu imali snage da još jednom imaju seks.

Kurir