Vidjeli ste zgodnu djevojkuu teretani i ne znate kako da je startujete? Imamo nekoliko prijedloga za vas!

Teretane su odlično mjesto za upoznavanje lijepih djevojaka. Međutim, da biste ostvarili kontakt i uzeli joj broj telefona, morate da znate određena pravila, inače ćete postići kontraefekat, piše Men’s Health Srbija.

1. Budite prirodni i suptilni:

Kada primijetite lijepu djevojku u teretani pokušajte da joj privučete pažnju na suptilan način. Nasmiješite joj se sa druge strane teretane i tokom treninga joj se katkad nasmiješite. Na kraju treninga joj priđite i pitajte je kako se zove na sasvim neposredan način. Agresivan pristup ili neumjesno proganjanje po teretani nije nešto što će vam donijeti mnogo uspeha u njenom osvajanju.

2. Ne prekidajte njen trening:

Ne zaboravite da je i ona u teretani sa namjerom da treninra. Nemojte započinjati razgovor s njom dok aktivno trenira, jer niko ne voli da prekida seriju vježbi ili da uspori s trčanjem da bi ćaskao. Zato je najvažnija stvar u pravom tajmingu. Priđite joj dok pije vodu ili pored nje stavite svoju strunjaču dok se istežete.

3. Uputite joj iskren kompliment:

Pohvalite njen naporan rad i recite joj da ste impresionirani njenim navikama u treningu. Uvijek je bolja opcija da pohvalite njenu top formu nego izgled njenog tijela.

4. Ne ispravljajte je dok trenira:

Osim ukoliko niste profesionalni trener, svaki komentar na njeno izvođenje vježbi nije primjereno, posebno ukoliko vas nije pitala za mišljenje. Ukoliko počnete da joj pokazujete kako se određene vježbe rade, protumačiće vas pogrešno i sigurno vam neće dati broj telefona.

5. Pitajte je za savjet:

Možda je vaša forma odlična, ali progutajte ponos i podignite joj samopouzdanje pitajući je kako se radi određena vježba. Tako ćete ostvariti početni kontakt i pokazati interesovanje za to što ona radi. Kada sljedeći put vidite oglas na tabli za časove joge pitajte je da vam se pridruži, a zatim osmislite plan kako da se vidite sljedeće nedjelje.

6. Ne dodirujte je:

Čak iako ste potpuno impresionirani izgledom njenog kvadricepsa, ne pokazujte to dodirivanjem njenog tijela. Statistike su pokazale da žene potpuno izluđuje kada ih muškarci dodiruju tokom treninga.

NN