A evo šta će se događati na planu ljubavi.

OVAN

Ljubav: Osoba pored vas je sklona flertu, pa ste pomalo razočarani u ono što uviđate. Ne dopuštajte sebi da vas neko manipuliše. Presecite neke stvari na vreme.

BIK

Ljubav: Partner vas podržava kada su vaša očekivanja u pitanju. Umete da se postavite na pravi način u trenucima, koji vam mnogo znače kada ste zajedno.

BLIZANCI

Ljubav: Ukoliko vam se sviđa jedna Škorpija, pazite se oštrih reči upućenih toj osobi jer možete da budete povređeni kada je vaša sujeta u pitanju.

RAK

Ljubav: Ukoliko vam je stalo do neke osobe ne dopustite da vam vreme prođe bez konkretnog cilja ovaj put. Budite otvoreni u priči.

LAV

Ljubav: Bili ste u pravu kada ste uvideli loše mane svog partnera. U stanju ste dosta toga da oprostite.

DEVICA

Ljubav: Ukoliko imate pored sebe nekoga ko je vredan vaše pažnje ne morate da se povlačite iz igre na koju možete da računate. Partner vam je odlična podrška u svakom slučaju.

VAGA

Ljubav: Škorpija je neko ko ume da vas opčini. Ponudiće vam nešto više, kada su konkretno emocije u pitanju. Imate izuzetno dobar period pred sobom.

ŠKORPIJA

Ljubav: Jarac je neko ko vam pridaje muke i ne može da vas prati jer ima pomalo rigidne stavove. Niste krivi zato što vam je partner pomalo tradicionalan.

STRELAC

Ljubav: Niste optimista kada je vaš ljubavni život u pitanju. Partner ne ispunjava vaše želje i ne želi da vas posećuje. Imate osećaj da je vašoj vezi došao kraj.

JARAC

Ljubav: Ljubavni jadi koje ste imali trenutno prolaze i vi se pomalo hladite. Stav prema partneru nije zadovoljavajući koliko je bitno da raščistite mnogo toga upravo danas.

VODOLIJA

Ljubav: Ne morate da obećavate partneru da ćete se videti, jer može da se desi da budete pod pritiskom. Možete imati čak neprijatno iznenađenje.

RIBE

Ljubav: Ukoliko ste dužoj vezi očekujte povremene nalete besa partneara koji je navikao da manipuliše i da sve bude po njegovom. Biće boljih dana.

Izvor:luftika