Još jedna rutinska i ubjedljiva pobjeda Omarske. U dvadesetom kolu drugoligaškog Zapada Omarska je sa 6:1 savladala pretposlednju ekipu Liješća. Već u četvrtom minutu penal za Omarsku. U šesnaestercu je srušen Jaćimović a Darko Romanić je sigurno realizovao jedanaesterac. Dva minuta kasnije Hrvaćanin je oči u oči sa golmanom Liješća, ali Mitrić brani. Sledeću stopostotnu šansu ne uspjeva realizovati Jaćimović a susret je riješen u 37. minutu. Golman Mitirić je zaustavio Hrvaćanina ispred šesnaesterca i dobio crveni karton. Na gol Liješća je stao igrač Liješća Milanković, a samo četiri minuta kasnije katastrofalno griješi na jedan ubačaj Hrvaćanina i skreće loptu u vlastitu mrežu za 2:0.

U drugom poluvremenu nje bilo neizvjesnosti. Omarska je napadala, a Liješće se borilo da izbori što časnij poraz. Najljepši golje viđen u 49. minutu. Dejan Romanić je sa ruba šesnaetsreca precizno ciljao suprotnu stativu, a lopta je od stative završila u mreži gostiju. Najljepša akcija je viđena u 70. minutu, kompletan napad Omarske je odigrao veoma preciznu akciju koju je golom glavom krunisao Jaćimović. Na 5:0 je povisio Darko Romanić u 70. minutu. Lopta se šetala po šesnaestercu, odbila se do Darke koji ju je sa desetak metara zakucao u mrežu, lako je tada bio već 5:0. Gosti su u 76. minutu izveli jednu lijepu akciju koju je golom krunisao Kolunija i smanjio na 5:1. Konačan rezultat 6:1 je postavio Hrvaćanin preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca.

OMARSKA – UJEŠĆE 6:1 (2:0)

Strijelci: 1:0 Da. Romanić (4, penal), 2:0 Hrvaćanin (37), 3:0 De. Romanić (49), 4:0 Jaćimović (60), 5:0 Da. Romanić (70), 5:1 Kolunija (76), 6:1 Hrvaćanin (80). Stadion: FK Omarska. Gledalaca: 200. Sudija: Dragan Kesić (Gradiška). Pomoćnici: Milan Babić (Laktaši) i Božidar Rustić (Gradiška). Delegat: Dragan Burazor (Kozarska Dubica). Žuti kartoni: Malešević, De. Romanić (Omarska), Kušljić (Liješće). Crveni karton: Boris Mitrić (Liješće) u 34. minutu.

Omarska: Inđić, Zdjelar (od 75. Zgonjanin), B. Romanić, Da. Romanić, De. Romanić, Panić, Grahovac (od 70. Rosić), Jaćimović, Malešević (od 46. Milinković), Višić, Hrvaćanin.

Liješće: Mitrić, D. Milanković Kušljić Ignjatić (od 66. Kolunija), B. Malešević, Kalabić, Žarić (od 46. Zečević), S. Milanković, N. Malešević, Ždrnja, Grozdanić.

Pravda