Policija je pet metara od mesta na kojem je pronađeno telo Jelene Marjanović našla njenu trenerku, patiku i mobilni telefon. Nakon dvadesetočasovne potrage telo pevačice pronađeno je u vodi u kanalu ispod nasipa u borčanskom naselju Crvenka.

Pričalo se da je pronađen njen mobilni telefon, šnala, međutim porodica se nadala da je živa. Bolelo ih je što su slušali komentare da je Jelena pobegla, jer je bila privržena porodici, mužu i detetu.

– Ona bi umrla pre nego da se odvoji od Jane. Nikom ne da Janu, ona nju obožava… Nije ona tako vaspitana bila je i saosećajna i velika duša

ubistvo jelene2

U porodici gde je živela sa suprugom i petogodišnjom ćerkom prijatelji, kuma, svekar i svekrva nakon dugog iščekivanja prvih vesti dočekali su i onu najgoru. Nastao je muk, a onda plač. Kuknjava žena mešala se sa plačom petogodišnje Jelenine ćerkice.

“Život nam je uništen”, govorili su najbliži i pitali se da li je njen suprug Zoran saznao šta se dogodilo i gde se sada nalazi, jer su očekivali da dođe iz policijske stanice gde je od jutros na ispitivanju.

Ivica Ajdarević, kum ubijene Jelene Marjanović i njenog supruga Zorana u neverici priča da mu nije jasno kako je iko mogao da ubije pevačicu.

“Nerealno mi je da tako jaku ženu kakva je bila Jelena zadesi takva sudbina. Bila je snažna, redovno je vežbala, a trenirala je i karate”, ispričao je Ivica Ajdarević za “Blic”, čiji je sin, Martin Ajdarević takođe pevač.

Ivica je rekao da je Martin otišao po Jeleninog supruga Zorana u policiju, gde se on od jutros nalazi na saslušanju, dodavši da “mu nije jasno zašto ga maltretiraju sa toliko dugim saslušanjem”.

ubistvo jelene3

Jelenino telo pronađeno je u žbunju kada se sa nasipa krene ka glavnom putu. Nekoliko metara od tela pronađena je njena patika i krv.

– Kako je moguće da ju je izgubio iz vidika kad je ovde sve ravno, sve se vidi? To se nikad nije desilo, ovde uvek ima biciklista, neko je morao nešto da vidi – kaže Mila Radmalović koja živi u blizini mesta tragedije.

Blic