Policija je našla telo pevačice Granda Jelene Marjanović, koja je juče nestala u Borči, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

“Dobio sam potvrdu da smo pronašli telo u kanalu na teritoriji opštine Palulula. Ne mogu ništa dalje da kažem, to ide u pravcu ove istrage za koju smo sumnjali tokom noći”, rekao je Stefanović novinarima u Beogradu.

Kako prenosi RTS, najverovatnije se radi o ubistvu, budući da su na telu pevačice bile vidljive povrede nanete oštrim predmetom.

Policija je pet metara od mesta na kojem je pronađeno telo Jelene Marjanović našla njenu trenerku, patiku i mobilni telefon.

ubistvo jelene krsmanovic

“Kada je nestanak prijavljen, u tom trenutku je počela potraga, masovna i opsežna”, rekao je Stefanović i dodao da policija nikada ne čeka ni minut, već se angažuje odmah po prijavi nestanka.

Nestanak Jelene Krsmanović, udate Marjanović (32) prijavljen je juče, pošto se posle 15 časova nije vratila sa trčanja na nasipu u Borči.

ubistvo jelene

Nestanak je prijavio njen suprug, koji je sa njom i ćerkom bio na nasipu, pre nego što je Jelena otišla na trčanje, kada joj se gubi svaki trag.

24sata