Šta žene žele? One su u principu vrlo jednostavne i žele jednostavne stvari, a ako muškarac ima ovih 5 kvaliteta definitivno će se zagledati i zadržati kraj njega.

Zaštitnički stav

Istina je, želimo muškarca uz kojeg ćemo se osećati sigurno i ne, to ne znači da tražimo snagatorakoji će razbiti svakog ko nas pogleda kako ne treba. Želimo muškarca koji će paziti na nas i čuvati nas od spoljnjeg sveta, nekoga s kim se možemo ušuškati kada nam je svega dosta.

Pažljiva crta

Neki su muškarci jako pažljivi, neki baš i nisu, a ako pitate nas žene, mi bismo htele sredinu. Želimo nekoga ko nam tu i tamo zna kupiti cveće, nekoga ko nam daje komplimente i pamti važne datume.

Džentlmen

Izumiruća vrsta koja je danas traženija nego ikad. Želimo frajera koji će nam pridržati vrata kad ulazimo negde i koji će nam obući kaput. Ima još stvari na popisu, ali nećemo preterivati.

Dobar prema ženama

Ako je dobar prema svojoj mami ili sestri, bitće dobar i prema nama. Muškarci koji se lepo odnose prema ženama su divni, a upravo je poštovanje prema ženama nešto na čemu insistiramo.

Naša podrška

Postoje muškarci koji misle samo na sebe i nemaju previše interesa za ono što radi žena s kojom su u vezi. Postoje i oni koji ženu s kojom su u vezi sputavaju i ismejavaju njihove snove i ambicije. Mi tražimo onog koji će nas podržavati i podsticati da budemo još bolje.

Izvor: nadlanu