Našli ste Gospodina Pravog i onda je on postao ceo vaš svet – samo je jedna od nedopustivih grešaka koje mnoge žene prave

Ušli ste u vezu s Gospodinom Pravim i on je postao ceo vaš svet? Vrlo verovatno je to jedna od grešaka koje mnoge žene rade kada “uhvate” muškarca svojih snova. A onda, nakon nekog vremena se pitaju: “Pa, šta je pošlo po zlu? Sve je bilo savršeno…” Kako se ne biste doveli u tu situaciju, pročitajte koje su greške koje većina žena radi, a trebalo bi da ih izbegavaju…

1. Previše dajete

Žene su po prirodi pol koji je brižniji i samim tim češće će se prema svom partneru postavljati zaštitnički. Akoulažete u vezu previše, s dobrim namerama, ne sumnjamo, to ipak može da dovede do problema s negativnim posledicama po vašu vezu. Razlog tome leži u činjenici da dok sve podređujete vezi i njegovim potrebama,zanemarujete svoje. Partneri u vezi treba da budu ravnopravni, pa nikako ne biste smeli da se podređujete partneru. U vezi bi oboje trebalo da uživate i da dopunjujete jedno drugo, a ne da se podređujete jednoj osobi.

2. Uvek opraštate

Kada neko pogreši, potrebno je priznati grešku, izviniti se i oprostiti. Ali ne svaki put. Ako se iste greške ponavljaju više puta, to je pokazatelj da partner nije svestan ili namerno ide preko vaših osećanja i onoga što vas ljuti. A to je loš znak. Sve dok zna da ćete vi baš svaki put da oprostite, više i nema osećaj da radi nešto pogrešno.

3. Stalno ste zajedno

Lepo je što želite da provedete svaki slobodan trenutak zajedno, ali svaki partner treba da ima neko vreme za sebe. Samim tim ćete zadovoljiti neke svoje potrebe, a i daćete partneru prostora za njegove. Nećete ga gušiti, a tada će vam se uvek vraćati još srećniji. Uostalom, zar zaista želite da stalno budete s njim i njegovim društvom i da slušate priče o fudbalu, automobilima i slično?

4. Nemojte finansijski da zavisite od svog partnera

Novac je stalan izvor svađa, čak i kod najstabilnijih partnera. Stoga budite finansijski nezavisni jer ćete tako imati osećaj sigurnosti. Ne želite za svaku sitnicu da tražite od svog partnera novac ili da mu se pravdate što morate da kupite tampone ili poklon za prijateljicu, zar ne?

Kurir