Fudbaleri Rudar Prijedora u okviru 25. kola Premijer lige BiH u nedjelju gostiju u Istočnom Sarajevu kod Slavije, a utakmica počinje u 16.30 časova.

-Pred nama je veoma teška utakmica u vidi psihološkog opterećenja domaćina kojem takođe gori pod nogama, Slaviju čeka borba za opstanak. Mi smo svoje šanse sveli na minimum, gotovo na teoriju, ali u Istočno Sarajevo putujemo bez predaje, da se nadigravamo i pokušamo da ostvarimo što bolji rezultat. Nadam se da će naši igrači da pokažu karakter i odigraju dobru utakmicu id a ćemo se vratiti neporaženi sa ovog gostovanja – istakao je na konferenciji za novinare pred duel sa “sokolovima” iz Istočnog Sarajeva Zlatko Jelisavac.

Štoper Nemanja Pekija je takođe bio optimista:

-Svi znamo u kakvoj je situaciji Slavija i kako teško gostovanje nas čeka. Pokušaćemo da se izdignemo i pobijedimo, osvojimo tri boda jer znamo da Sarajlije u posljednje vrijeme ne igraju Bog zna kako. To je naša šansa, a imali su igrači Slavije i štrajk koji ih je poremetio, nadamo se. Vjerujem da se možemo vratiti neporaženi.

Prijedorčani neće u ovoj utakmici računati na bolesnog Bogdanovića dok je zbog narušavanja klupske discipline suspendovan Radoja.

prijedor24h